Acai Anti-stress Facial Cream – derfor er den så god lige nu!

den bedste hudpleje til efteråret fra rudolph care er anti-stress face cream

Acai Anti-Stress Facial Cream – eller bare Anti-Stressen, som vi kalder den – har været med helt fra begyndelsen, og formuleringen af den er også den samme. Jeg elsker den creme, og det er faktisk lidt vildt, at man kan elske en creme efter ni år. Den er en af vores bestsellers og virkelig født som en klassiker.

Jeg kan mærke på min hud, at det nu er tid til, at Anti-Stressen skal tilbage i min daglige rutine. Jeg kan mærke vejrskiftet på min hud og det kombineret med, at jeg har haft travlt med parfumelanceringen og åbningen af en masse nye butikker i Norge, og er vågen rigtig mange gange om natten med en sulten baby, gør, at min hud har brug for lidt hjælp til at holde sig pæn. 

Det er her, at Anti-Stress Facial Cream kan noget særligt. Den giver øjeblikkeligt ro til huden. Mætter den med fugt og smidighed uden at gøre den fedtet. Dæmper rødmen og blussen på en mild og kølig måde. Den rummer bare min hud, og så er den så lækker at fordele over huden – helt forkælende.

Når jeg får rum til lidt alenetid på badeværelset, sørger jeg for at tage mig god tid til at rense min hud, så den er klar til at tage imod den pleje, jeg giver den. Hvis jeg føler mig træt, så bruger jeg tid på at massere Anti-Ageing Serum godt ind i huden – gerne med en dråbe A Hint of Summer, så den værste trætte bleghed fordufter. Når den gode blanding lige er trukket ind fordeler jeg Anti-Stress cremen over huden. Det gør underværker.

Jeg har ikke brugt Anti-Stressen i et godt stykke tid, for om sommeren skifter jeg til Sun Face Cream og Facial Oil, men nu behøver min hud Anti-Stressen, og jeg elsker hvordan den gør en forskel.

Kærligst, Andrea 

økologisk ansigtspleje fra rudolph care

Om Anti-Stress Facial Cream

Acai Anti-stress Facial Cream er en rig og beroligende ansigtscreme, som kan bruges som både dag- og natcreme. Det høje indhold af økologiske olier og nærende ingredienser bringer huden i balance og beskytter den mod vind, vejr, forurening, hverdagstravlhed og andre stress-faktorer.

Naturlige SOS-hjælpere i form af aloe vera, troldnød og kamille lindrer rødme og irritation, mens økologiske olier og sheasmør plejer huden intensiv, giver ny energi og smuk glød.

Det optimale valg, når huden blusser, slår ud, føles tør eller blot har brug for ekstra fugt og pleje. 

den bedste ansigtscreme til vinter anti-stress

5 tips til Succes med Anti-Stress Facial Cream

1. Brug altid din creme på fugtig hud – optimalt efter ren, serum eller olie eller et pift Facial Mist. Den friske fugt hjælper med at sluse cremen ind i huden fremfor at lægge sig som et lag ovenpå den tørre hud.

2. Undgå overdosering og brug bare et enkelt pump creme hver gang. Anti-Stress er meget drøj, og bruger du for meget kan det føles lidt tungt.

3. Anti-Stress Facial Cream kan også bruges af mænd. Cremen dulmer rødme og lindrer irritation – og er især super at bruge efter barbering.

4. Har du meget tør hud, så kan du med fordel blande en dråbe olie i din ansigtscreme – det gør den (endnu) mere smidig og let at fordele. Kombinationen af fugt fra cremen og smidigheden fra olien gør underværker for tør hud.

5. Er det glød, du er ude efter, kan du blande et par dråber af vores økologiske selvbruner, A Hint of Summer, i cremen. På den måde får du smuk, fugtet hud med en solkysset glød på bare et par timer.

 

Vil du vide mere om forskellen på Anti-stress Facial Cream og Anti-ageing Facial Moisturizer så læs med her om den bedste økologiske ansigstcreme til netop din hud.

Acai Anti-stress Facial Cream

06 Acai Anti Stress Facial Cream
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..

Når mist er et must

Facial Mist er et af de produkter, der har været med lige fra starten. Dengang det blev lanceret...

Værd at vide om Signature Notes

Hvordan dufter Signature Notes? Signature Notes er duften af Rudolph Care. Feminin, sofistikeret og...
Share on: