Acai Body Balm Limited Edition er tilbage

Body Balm Limited Edition

 

I dag, d. 1. november 2018, lander Acai Body Balm Limited Edition i webshoppen - 850ml ren, luksuriøs blødhed. 

Den rige balm er sammensat af nøje udvalgte, eksklusive olier fra kokos, jojoba, mandel, oliven og acai - og fedtstoffer fra sheasmør og bivoks. Den er ikke tilsat vand, hvilket gør den til den fedeste og lækreste pleje til tør hud. Konsistensen er fyldig og den nærmest smelter på din hud, når du påfører den. 

Balmen har mange egenskaber og kan faktisk bruges til lidt af hvert. Naturligvis er den god til kroppen, som efterlades gennemfugtet og velplejet, men den kan faktisk også bruges som en fugtgivende ansigtsmaske og som en kur mod tør hovedbund. Du kan læse lidt om body balm som ansigtsmaske her, og hvis du lider af tør hovedbund, kan du læse om, hvordan balmen kan blive din redning her. 

Andrea Elisabeth Rudolph er også begejstret for relancering af den store krukke Acai Body Balm; 

”Body Balm er en klar favorit blandt vores kunder – og når man først har stiftet bekendtskab med den nærende balm, kan den altså være lettere vanedannende! Derfor har vi imødekommet ønsket om endnu en stor luksusudgave – så du ikke så nemt løber tør for uundværlig nødhjælp, når huden er ekstra tørstig. Jeg bruger den også som fugtgivende ansigtsmaske, ved massage og som kur mod tør hovedbund. En stor krukke med ren selvforkælelse!”

 

Andrea Elisabeth Rudolph

Share on: