Adventskalender til små og store

”Hjemme hos os bor der to nisser i julemåneden. Den ene er en drillenisse, der altid laver ballade – binder lange, lange guirlander af ungerne tøj, vælter havregryn og mel ud på køkkengulvet og tramper rundt i det eller driller mælken blå. En morgen vågnede hele huset op med sorte overskæg – ja selv lille baby-Alfred havde tuschoverskæg. Ungerne elsker den nisse og har faktisk ret store forventninger til hvad den har fundet på hver morgen, selvom det ikke er hver dag, den er på besøg. Jeg ved ikke hvor opfindsom nissen er i år … så inspiration modtages med kyshånd.

Den anden nisse er sød og lægger små ting og sager i sokken hver dag. Det kan være en sukkerstok, en ny blyant til penalhuset, og nogle gange en lidt større ting. Den kan godt lide at putte noget i sokken, som man kan bygge noget af eller lave noget pynt med, så vi kan sidde og hygge os med gaverne sammen. Det kan godt være lidt meget, at gå og købe ind til, så jeg samler på tingene i løbet af hele året. Jeg kan også godt lide at give ungerne lidt julepynt – fra nissen altså. Så har de deres helt eget pynt – det elskede jeg selv som barn. Det er en hyggelig tradition.

Ungerne får også adventsgaver fra os hver søndag i advent. Gaverne er altid noget de mangler – nattøj eller nye tuscher og den slags. Sidste år fik de en skøjte den ene søndag, og så makkeren den næste. Vi bor tæt på en skøjtebane, så det var jo oplagt og en virkelig hyggelig ting, vi bruge mange timer på sidste december.

Alle i familien har en julesok, men min er sjældent lige så tit fyldt som ungernes. Men det hænder og ofte er det Isolde har været på spil – og det elsker jeg.”

Andrea 

Hvis du ikke har tid eller overblikket til selv at finde 24 små gaver, så tag et kig på Lirumlarumleg.dk. De har allerede udvalgt og pakket gavekalenderne for dig. Du skal bare vælge alder og køn, og så kommer nissen med posten.

Og hvis du mangler en adventskalender til en voksen, så har Rudolph Care lavet samme manøvre – og pakket fint ind. Du kan få fingrene i adventsgaverne lige her. 

 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 50

50 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..

Har du set årets juleæsker?

Favourite Four giver huden nænsom, men effektiv, pleje og fugt. Til dig eller en som skal forkæles...

5 TIPS TIL FERIEHYGGE MED UNGERNE

Lav læbepomade til veninderne (og dig selv) Andrea og Isoldes Lipbalm Kit er som skabt til...
Share on: