Aiayu x Rudolph Care

I dag gemmer adventskalenderen på de blødeste pakker, du kan drømme om.

Aiayu – der betyder sjæl på boliviansk og udtales ai-ja-ju – er brandet, du skal gå til, hvis der står blød, bæredygtig strik på ønskesedlen.

Alt hos Aiayu er ”Lavet med kærlighed – med det formål at blive elsket”, og det er faktisk svært ikke at elske sine Aiayu-sager, når først man har stiftet bekendtskab med de tidløse strikbluser eller bløde puder i dæmpede farver.

Men måske mest af alt, er filosofien bag brandet til at forelske sig i; alting laves, der hvor materialerne hentes – Bolivia, Nepal, Indien – og laves af lokale, der holder de traditionelle håndværk i live. Tanken er, at nemlig at et produkts oprindelse, en bæredygtig produktion og minimal miljømæssig belastning er lige så vigtigt som det æstetiske udtryk.

Aiayu er underspillet luksus og kvalitet, der er til at stole på.

I dag kan du vinde de blødeste Aiayu-puder i Rudolph Cares adventskalender på Facebook, så trænger du også til have lidt Aiayu-kærlighed i dit liv, så har du chancen nu. Hop ind på vores Facebook-side, og deltag i årets adventskonkurrence. Der er også lækkerier fra Rudolph Care med i dagens gave.

 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 50

50 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Gavekort

 

Favourite Four

0 ml
445,00 kr.
Please wait..
 

Winter Wonders

0 ml
895,00 kr.

Udsolgt

 

Signature Notes Eau de Parfum

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
Share on: