Alt det, du vil vide om serum

økologiske luksus serum fra rudolph care

Hvad er Smooth Operator Serum?

Smooth Operator Serum fra Rudolph Care er udviklet til at kunne give din hud et boost af glød, glathed og opstramning. Det er ikke et produkt, der kan erstatte din dagcreme, men fungerer som et aktivt lag under din daglige fugtpleje.

Serummet har en let gelé konsistens, som absorberes lynhurtigt af huden, og som også arbejdere dybere i huden, end for eksempel din dagcreme eller olie.

Smooth Operator Serum formindsker porerne og gør huden ensartet glat her-og-nu på grund af det koncentrerede indhold af naturligt Gatuline Expression Extract, som virker muskelafslappende og har en synlig effekt. Den naturlige og bæredygtige ingrediens Lex Feel er også med til at gøre hudoverfladen ensartet og silkeblød. I de dybere lag forstærker abrikoskerneolie hudens naturlige elasticitet og smidighed, mens E-vitamin udskyder ældningstegn.

På langt sigt virker serummet opstrammende, udglattende og gør huden mere spændstig. 

Rudolph Care er økologisk, certificeret og luksuriøs hudpleje til dig

Hvorfor skal du bruge serum?

Ja, det SKAL du jo heller ikke, men hvis du synes, at din hud gerne måtte være lidt strammere, lidt glattere eller have lidt mere udstråling, så kan serummet gøre en synlig forskel for dig.

Vil du have synlige resultater her og nu, så brug serummet som en boosterkur to gange om dagen i en periode. De bedste resultater får du gennem regelmæssig brug over længere tid, men du kan se en øjeblikkelig forskel på huden hver eneste gang du smører det på. Det er de ensartende og udglattende ingredienser, der er på arbejde her. Wauw-effekten ser du tydeligst på en hud, som har et eller flere udsatte områder med tydelige ældningstegn.

Men hvad så med Facial Oil, tænker du måske – hvad er forskellen? Forskellen på Facial Oil og vores serum er den opstrammende og udglattende effekt. Facial Oil, der hovedsageligt består af økologisk acai-olie, giver ikke decideret opstrammende og udglattende effekt. Olien er verdensmester (og awardvinder) i at give din hud smidighed og elasticitet, ligesom den giver dig en øjeblikkelig, luksuriøs glød. Olien er en fugtgiver, en blødgører og en all-round hudforkæler. Serummet er til dig der (også) vil se resultater i den opstrammende og udglattende ende af skalaen.

Når det er sagt, så arbejder Smooth Operator Serum og Facial Oil virkelig godt sammen, når du vil gøre det ekstra godt for din hud. Med kombinationen får du nemlig dybdegående virkning på ældningstegn, og en smidig og fugtmættet hudoverflade. Altså, både genopbyggende og forebyggende virkning på ældning.

andre elisabeth rudolph elsker Anti-ageing Serum fra Rudolph Care

Hvordan bruger du Smooth Operator Serum optimalt?

Fordel et pump serum eller to på en ren og tør hud. Du kan bruge det både på ansigt, hals og bryst. Massér produktet blidt ind i huden – det må gerne bruges om øjet. Brug så Facial Oil eller dagcreme bagefter.

Du kan bruge det både morgen og aften, men brug serummet om morgenen, hvis du kun bruger det en gang om dagen. Her vil du få mest glæde af produktet resultater på huden.

 

4 tips til at få det bedste ud af dine serumdråber

1.

Brug altid serum på ren, tør hud. Du kan med fordel bruge Facial Mist før Serum, men lad lige misten tørre lidt før du fordeler serummet på huden – ellers glider det bare rundt.

 

2.

Lad aldrig serummet stå alene på huden. Kombiner med olie eller creme (eller solcreme) som forsegler, beskytter, blødgør og fugter huden.

 

3.

Trænger du til at se frisk ud i en fart, så eksfolier din ansigt grundigt med Facial Scrub Mask – altså mindst to minutter. Skyl kornene af og dub huden tør, og følg op med et lag Serum og så lidt dagcreme eller Facial Oil. Kombinationen vil give dig liv i kinderne og en sund, strålende glød i huden .

 

4.

Kombinationen af serum og solcreme er en vinder, hvis du går op i at beskytte din hud i solen – uden at leve i skyggen. Solcremen beskytter selvfølgelig din hud, så mindst mulige UV-stråler gør skade, og den høje koncentration af antioxidanter i serummet vil neutralisere mange af de frie radikaler, der bliver dannet i din hud, når solen rammer den. På den måde mindskes solens ældende effekt på huden.

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..

Smooth Operator Serum

Acai Anti-ageing Serum
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

Andrea i Brasilien

Share on: