Andrea i Modemagasinet IN

Andrea pryder forsiden af magasinet IN i december 2017

Covergirl 

Andrea taler i denne måneds udgave af Modemagasinet IN om at skabe sin egen succes, gå med sin mavefornemmelse og om at finde den vigtige tid til sig selv i en hverdag med mange børn, mange gøremål og mange ambitioner.

Her er en lille bid fra interviewet:

På Instagram deler Andrea Rudolph morgenbadeture, hjemmelavet, sund morgenmad, langsomme morgener i dynerne, private yogasessioner og hjemme-spa i badekarret. Visuelle opskrifter på at overleve i en crazy verden, hvor det moderne menneske er ‘på’ hele tiden og har en tendens til at glemme selvomsorg. Tænker Andrea Rudolph på, at hendes liv kan fremstå perfekt og give andre kvinder stress-sved på panden, fordi deres liv ikke kan leve op til den idyl, som hun selv viser frem?

– Jeg prøver ikke at skabe et perfekt billede. For nylig bagte jeg en brunsviger til min søns fødselsdag, som blev til en kagebold, som ikke kunne spises, og jeg måtte løbe ned i Lagkagehuset for at købe en færdiglavet. Jeg er ikke perfekt. Jeg kan heller ikke flette hår. Når jeg ser nogle, der har flettet hår på deres datter, spørger jeg altid undrende: Hvordan får du tid til at flette hår? fortæller hun og fortsætter:

– Jeg ved godt, at mange kan være misundelige på min badeværelseshylde, men det er en arbejdsfordel, at jeg skal teste produkter. Jeg håber da ikke, at nogen bliver stresset over at følge med i mit liv. Jeg håber, at de finder noget dejlig inspiration. Men jeg kan da også godt synes, at livet er udfordrende.

 

Du er nødt til at smutte en tur i kiosken efter magasinet for at læse hele interviewet og se resten af billeder. Magasinet er på gaden nu og den næste måned frem - og fyldt med masser af andre inspirerende kvinders opskrifter på succes. 

God læselyst. 

Lyt til Rudolph

Det er vist ingen hemmelighed, at Team Rudolph elsker alt der har med julen at gøre. Alle de smukke...

Festfin og klar til julefrokost

Du behøver ikke købe dig fattig i nyt tøj til alle julens fester. Hvis du spørger os, så er smuk...
Share on: