Andrea om bucket lists og podcasts

økologisk ansigtspleje fra rudolph care

Med et gammelt radiohjerte, der banker stærkt, så har jeg altså en ting for det her medie. Det var jo her jeg startede min karriere, og jeg elsker den måde radio og podcasts tvinger lytteren til selv at skabe billeder. Det holder fantasien i live. Det er også et praktisk medie, fordi man kan gå og nusse med forskellige ting, mens man lytter og bliver klogere. Det kan man ikke på samme måde med tv.  

Jeg har ikke lavet en Bucket List fordi Le inviterede mig ind til hendes podcast. Min liste er over 15 år gammel, og den er både dynamisk og ongoing. Der er masser af ting, der er streget ud – enten fordi jeg har nået det, eller fordi jeg ikke ønsker det længere. Min liste blev startet dengang jeg holdt en middag i mit sommerhus, og havde lagt en blok og en pen på bordet. Ideen var, at vi som en slags leg, hver især skrev ting ned på en liste, som vi så fortalte hinanden om i løbet af aftenen. Virkelig en god aften med mange spændende snakke.

Sådan en liste tvinger dig også til at holde ved. Hverdagen kan så let tage over og opsluge alt, og når det hele går så stærkt, er det endnu vigtigere at på programsat de ting du drømmer om at opleve.

Så da Le spurgte om jeg ville gæste hendes Bucket List, var jeg ikke i tvivl. Jeg tager så meget hatten af for Le og Heartbeats.dk – det er så sejt, at Le har formået at skabe det hun ville. Oveni, så synes jeg ,at de dybe samtaler som de her podcasts består af, og som man jo virkelig ikke har for mange af i hverdagen, er vidunderlige. Min Bucket List snak med Le handler både om alt det jeg gerne vil nå, men også om døden. Har du lyst til at lytte, så finder du podcasten lige her; BUCKET LIST: Andrea Rudolph om forskellen på sorg og savn


 

Andreas favorit podcasts

Jeg hører egentlig mest podcasts, når jeg kører bil. Så er der ro på, og jeg kan fordybe mig og holde fokus på det jeg lytter til – uden forstyrrende unger. Det gode ved podcasts er også at man kan gå til og fra dem – det er jo ikke som radio, hvor man ikke får slutningen på samtalen med, hvis man pludselig er nødt til at gå. Jeg er også glad for Radio 24/7, som faktisk også fås som podcast, så her får man det bedste af begge verdener.

Her er et udvalg af de podcasts jeg har liggende på min telefon lige nu:

Heartbeats The Bucket List – jeg er altid nysgerrig på andres drømme og livsmål. Her er det kogt ned til en times uforstyrret, spændende samtale.

Mads & Monopolet – det bliver jo aldrig kedeligt at lytte til.

De Grå Sider – Det er Søren Rasted og forskellige gæster, der læser op af gamle historier fra Ugens Rapport, mens de løbende kommenterer. Det er jo simpelthen bare så sjovt.

Her går det godt – løst og fast om alt og ingenting leveret af Esben Bjerre og Peter Falktoft. Altid underholdende.

Succeskriteriet – en podcast om iværksætteri og forretningssucceser med Ane Cortzen som vært. Altid inspirerende. 

Shanes Symfoni – det er faktisk mest til Isolde, der også har været gæst. Shane og gæsten sidder og tegner og snakker – det er meget hyggeligt.

Kaspers Verden – Kasper Vinding fortæller om sit liv gennem musik. Det er rart.

 

 

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..

Solstrålehistorier a la Rudolph

Det produkt, som Andrea altid selv fremhæver og som har gjort en kæmpe forskel for hende, er Body...

Når mist er et must

Facial Mist er et af de produkter, der har været med lige fra starten. Dengang det blev lanceret...

Signature Notes

Rudolph Cares første parfume - læs mere her
Share on: