Andreas 5 tips til smuk sommerhud

andrea elisabeth rudolph solbrun økologisk solcreme rudolph sun

1.

Jeg holder virkelig meget af at få en pæn farve. Det er min erfaring, at man får den pæneste solbrune farve ved at bruge både solcreme og scrub. Og at bruge lang tid på det. Du skal ikke være bange for at bruge scrub, for du skrubber ikke farven af. Tværtimod. Eksfolieringen giver huden mulighed for at forny sig, og holde sig smidig, og det gør kun den solbrune farve flottere og mere langtidsholdbar.

 

2.

Brug altid solcreme med høj beskyttelse først på sommeren, hvor din hud er meget sart og ikke har oparbejdet noget naturlig beskyttelse endnu. Det duer ikke at starte med at brænde huden af. Den skal lige vænnes til solen. Når den så er det, kan du trappe ned på faktortallet. Nogen kan ikke holde ud at bruge creme, når solen endelig skinner, men det er for kortsigtet at gå så hurtigt frem. Farven bliver i hvert fald ikke flottere af, at starte så hårdt ud.

 

3.

Jeg bruger altid Anti-ageing Serum under min ansigtssolcreme, for at modvirke rynker. Serummet giver min hud modstandskraft med antioxidanter og fugt, mens solcremen beskytter mod strålerne. Det er virkelig et godt makkerpar.

Økologisk, bæredygtig solcreme fra Rudolph Care

4.

Pas på med middagssolen. Det er fristende, at lægge sig ud i solen, når ungerne endelig sover til middag, men solen er så stærk og her kan selv den højeste faktor ikke rigtig følge med. Det er ikke fordi, man så skal sidde indenfor, men gem solbadningen til senere på dagen, hvor strålerne ikke brænder lige så hårdt igennem.

 

5.

Tør solhud skaller og det er ikke rart, så bliv ved med at pleje huden sommeren igennem. God eksfoliering holder huden smidig, og en fugtende, reparerende body lotion tanker huden op efter en dag i solen. After Sun Repair Spray kan jeg godt lide at bruge på de helt varme solskinsdage. Den køler, dulmer og fugter huden efter en dag i solen.

 

ANDREAS SOMMERSÆT TIL SMUK HUD

Andrea Elisabeth Rudolphs økologiske bæredygtige sommer favoritter

Blid eksfolierende scrub til både ansigt og krop holder huden smidig og smuk.

Let, blødgørende og fugtoptankende lotion til den soltørre hud. 

Økologisk, bæredygtig og prisvindende solbeskyttelse til ansigt og krop. Helt perfekt, når du kun vil have cremen af (sol)cremen. 

Kølende, dulmende og hudforfinende After Sun Repair Spray  - god både på stranden og hjemme i badeværelset. 

 

 

 

 

Sun Body Lotion SPF 15

150 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Sun & Rudolph Sun Kids
Share on: