Andreas historie

Jeg var gravid og lykkelig, da Greenpeace i 2006, som et led i en stor kemikampagne, testede min krop og mit blod for skadelige stoffer. Selv om jeg var den næstyngste af otte testpersoner, var jeg den, der havde flest kemikalier i blodet. 

Mange af stofferne var bevist skadelige og hormonforstyrrende eller mistænkt for at være det og midt i glæden over at skulle have mit første barn, blev jeg chokeret og oprørt, da jeg fandt ud af, at mange af de skadelige kemikalier kom fra skønhedsprodukter – fra alle de lækre, kostbare cremer, olier, sæber og tonere, som jeg havde forkælet mig selv med i årevis. Eller rettere troede jeg havde forkælet mig selv med. For i virkeligheden havde jeg jo gjort det modsatte.

Testen fik mig til at kigge langt efter nye produkter. Det skulle være slut med skadelig kemi i skønhedens navn. Det måtte da være muligt at få en skønhedsoplevelse, som ikke var ringere – blot renere. For jeg ville ikke undvære min daglige luksus, den gode effekt, de fine dufte og de smukke emballager, som fuldender oplevelsen. Jeg syntes ikke, det var urimelige krav, men ligegyldigt, hvor jeg ledte, fandt jeg ingen produkter, som levede op til det, jeg ønskede mig mest; luksuriøse skønhedsprodukter af høj kvalitet med synlig effekt – fri for ingredienser som kunne skade min sundhed, mit kommende barn og vores fælles klode. 


En sommermorgen, hvor luften var klar, og modet umuligt kunne svigte mig, besluttede jeg derfor at tage sagen i egen hånd. Jeg ville skabe produkter, som kunne tåle at blive kigget efter i sømmene. Hvor enhver ingrediens kan spores og har dokumentation for dens gavnlige effekt.


Resultatet er Rudolph – en serie af eksklusive skønhedsprodukter, som på alle måder er den rene luksus krydret med de aktive ingredienser, som skal til for, at huden næres og plejes korrekt. Udviklet og produceret i Danmark i samarbejde med de dygtigste skønhedsproducenter, og som de første skønhedsprodukter i verden er Rudolph både Svanemærket og Ecocert-certificeret.

Men vi er ikke stoppet her. I 2014 udviklede vi en Svanemærket og effektiv solserie, Rudolph Sun & Rudolph Sun Kids, og i foråret 2016 kom vores Svanemærkede, eksklusive hårserie, Rudolph Hair, til. 

Rudolph Care giver dig sundhed, omtanke for miljøet, effektiv skønhed og luksuriøs forkælelse på samme tid. Så du kan træffe dit valg uden at måtte nøjes.

 

 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

Acai Body Oil

Acai Body Oil
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

En lille olie med en smuk rejse

Din Acai Facial Oil starter som et bær på en palme, før den starter rejsen mod din skønhedshylde...
Share on: