Andreas sommerrutine

Andrea tyvstarter de gyldne og varme sommermåneder og deler her sin sommerrutine til både ansigt og krop

 

HUSK AT RENSE OG MÆRKE EFTER
 

”Min rutine er altid lidt vaskelig at fortælle om, fordi den altid skifter. Min rutine afhænger af så mange ting – mit humør, vejret og hvad min dag byder på, men noget der altid er vigtigt for mig er at rense mit ansigt både morgen og aften. I sommermånederne kan jeg rigtig godt lide at bruge vores Acai Cleansing Foam, fordi man, på grund af varmen, let kan komme til at svede i løbet af både dagen og natten. Efter det frisker jeg huden endnu mere op med Mist Delight, og her lader jeg faktisk misten falde over hele kroppen – ikke kun over ansigtet. Efter Mist Delight er sunket ind i huden, fortsætter jeg med vores Acai Anti-Ageing SerumAcai Anti-Ageing Serum fordeler jeg i ansigtet, men jeg sørger især for at fordele den på hals og bryst – jeg elsker dens øjeblikkelige virkning af lækker, jævn hud. Efter serum dupper jeg vores Eye Cream, som tager sig af trætte øjne og fine linjer, under øjnene og rundt om læberne. Inden jeg fortsætter til sidste trin i denne variant af min rutine, sørger jeg først for, at alle produkterne er sunket godt ind i huden.

Derefter slutter jeg af med vores Sun Face Cream SPF 15Sun Face Cream SPF 15 er ikke kun en solcreme, men en plejende og rig dagcreme, som også beskytter mig mod solens skadelige stråler.” 

Andrea Elisabeth Rudolph byder velkommen til den nye sololie fra Rudolph Care - Sun Body Oil SPF 50

”NÅR JEG FORTÆLLER OM MIN RUTINE, ER DET VIGTIGT FOR MIG AT UNDERSTREGE, AT MIN RUTINE IKKE NØDVENDIGVIS ER DEN RIGTIGE FOR ALLE. DET ER VIGTIGT AT MAN MÆRKER EFTER, HVAD ENS HUD HAR BRUG FOR FRA DAG TIL DAG. SOM SAGT ÆNDRES MIN RUTINE AF MANGE FORSKELLIGE PARAMETRE, OG VI HAR ALLE FORSKELLIGE BEHOV FOR VORES HUD" 

Andrea deler sin sommerrutine og tips til hudpleje henover sommeren med fokus på langvarende og beskyttet sommerglød

”Noget, der er vigtigt for mig i min kropsrutine om sommeren, er at arbejde med min hud. Jeg elsker at bygge en smuk hud op om sommeren, og det gør jeg især med eksfoliering. Vores Acai Facial Scrub Mask og Acai Body Scrub er nogle af mine bedste hjælpere til smuk sommerhud, og jeg bruger dem gerne et par gange om ugen. Jeg elsker at få farve i huden om sommeren og at kunne bevare farven længe - det er her eksfolieringen kan gøre en kæmpe forskel. Når man eksfolierer både krop og ansigt, fjerner man de døde hudceller og danner en perfekt base for en naturlig og langtidsvarende kulør. Derudover er solcreme selvfølgelig også et must. Solen er fantastisk, men også farlig, og derfor er det vigtigt, at vi beskytter os mod den. I år skal jeg især bruge vores Sun Body Lotion SPF 15 Shimmer Edition på mine arme og ben – den giver et skønt, lettere glitrende finish. Min solfaktor skal dog være højere, hvis jeg skal være i direkte sol en hel dag, eller hvis jeg er syd på i den mere intense sol. Allervigtigst er dog, hvad enten sommeren er dansk eller under sydlige himmelstrøg, at man fordeler sin solcreme grundigt, og at man bruger tilstrækkelige mængder!”

SUPPLÉR DIN RUTINE OG FORKÆL DIG SELV
 

”En sidste ting jeg vil sige om min rutine er, at jeg elsker at supplere den med, hvad end jeg har brug for. I øjeblikket elsker jeg at supplere med A Hint of Summer, vores økologiske selvbruner, som jeg bruger ca. tre gange om ugen, alt efter hvor meget glød, jeg synes, min hud har brug for. Noget jeg også elsker ved min rutine er at gøre noget ekstra for mig selv. Jeg har for nyligt stiftet bekendtskab med redskabet Gua Sha. En Gua Sha er typisk lavet af krystal eller jadested, og bruges til at massere ansigtet. Jeg har både prøvet den i ansigtsbehandling, og så har jeg anskaffet mig min egen. Gua Shaen stimulerer ansigtsmusklerne og lader huden udskille en helt masse affaldsstoffer, den sætter gang i blodcirkulationen og skaber et hurtigt og synligt resultat. Den er så nem at bruge, og den skaber den perfekte anledning til at lande i sig selv og sin rutine både morgen og aften. Som mennesker har vi ofte så travl med at være der for hele verden, hver eneste dag, og derfor er det vigtigt, at vi giver os selv den gave, det er, at lade bare en smule opmærksomhed gå til os selv”

 

”SÅ EN AFRUNDING PÅ MIN SOMMERRUTINE MÅ LYDE; RENS, EKSFOLIÉR, BESKYT, MÆRK EFTER OG FORKÆL DIG SELV”

 

Andreas sommerrutine