Andreas tips til lækkert hår

Økologisk luksuriøs hårpleje fra Rudolph Care

Hårfin kærlighed på en rolig dag

Knaser spidserne eller virker dit hår lidt mat, så trænger det måske til en ekstra nærende omgang conditioner. Jeg bruger ind i mellem Forever Soft Conditioner som en hårkur og lader den være i håret i en halv time. Gerne med et håndklæde viklet omkring, så conditioneren rigtig kan få tid til at virke genopbyggende, mens jeg spiser morgenmad eller laver noget andet. Så tilbage under bruseren, skylle grundigt og så bare nyde resultatet.

Balsam i hovedbunden

Mange kvinder er opdraget med, at det er forkert at anvende balsam tæt på hovedbunden, da det vil få håret til at fedte og falde sammen, men det er altså sjældent tilfældet. Jeg masserer ofte min hovedbund med Forever Soft Conditioner, da dette både øger cirkulationen, vækker hårrødderne og tilfører dem fugt og næring. Det giver de bedste betingelser for et sundt og velplejet hår.

Øko luksus body balm fra Rudolph Care

En fedtet fidus

Tør hovedbund er ubehageligt, især hvis det klør og drysser. For mig hjælper det, at give hovedbunden en oliekur med Acai Body Balm – det fedter og kræver et par ekstra omhyggelige hårvaske, men det virker.

Varm balmen i håndfladerne og massér det med fingerspidserne ned i hovedbunden. Massagen er vigtig fordi det øger blodcirkulationen, der er med til at bringe hovedbunden tilbage i balance. Vikl gerne et håndklæde om håret i lidt tid. Når du skal vaske balmen ud, gøres det nemmest, hvis du fordeler shampooen i det tørre hår og først derefter skyller med vand. Prøv at undgå at vaske dit hår for tit, og skru også ned for varmen. Meget varmt vand virker udtørrende på hovedbunden.

Andrea Elisabeth Rudolph med lækkert hår

Hjælp til det slidte hår

Langt hår er gammelt hår, men det behøver ikke at se gammelt og slidt ud af den grund. Jeg har tre tricks, der holder langt hår sundt og blankt at se på. Undgå for det første alt for mange stylingprodukter, der fedter dit hår til og kræver udtørrende hårvask. Mit hår fedter meget lidt – også selvom jeg kun vasker mit hår to gange ugen. Jeg vasker det dog altid hvis det har været stylet og er fyldt med stylingprodukter – så er det ligesom et ansigt fuld af makeup. Det skal vaskes af. Sørg for det andet at redde håret igennem inden du vasker det. Ikke efter. Vådt hår er mere skrøbeligt, og knækker og spalter lettere, hvis du tvinger børsten eller kammen igennem, mens det er vådt. Og det tredje tip er at flette eller sætte det lange hår op i en knold om natten. Det slider mindre end hvis du ligger på det. Bonus er, at du vågner op med en lækker, naturlig struktur.

Nødløsningen

Der findes selvfølgelig dårlige hårdage, hvor garnet bare ikke arter sig, men der er altid en løsning. På den slags dage ender jeg ret tit med en høj hestehale, hvor jeg skraber håret godt tilbage. Måske fletter jeg hestehalen.

Hvis det ikke kan gøre det, så snor jeg hestehalen stramt og laver en balletknold. Så er der ikke noget hår, der stritter og har en dårlig dag. Andre gange er det nok bare at lade hårspidserne få resterne af den bodylotion, jeg har på hænderne efter jeg har smurt mig ind. Det samler ligesom håret, og gør det lidt skinnede og stylet at se på.

 

Vil du have flere tips til lækkert hår, så læs (eller genlæs) hårstylist Mette Thorsgaards gode råd lige her

 

Rudolph Hair øko luksus hårpleje fra Rudolph Care

Kender du ikke Rudolph Hair?

Hvis ikke du har prøvet Rudolph Hair, så får du her en mini introduktion til de tre produkter:

Blossom Shampoo

Eksklusiv plejende shampoo med udtræk fra økologiske bær og blomster, som styrker håret og gør det smukt og glansfuldt. Blossom Shampoo giver et blødt skum og har milde duftnoter af hindbær og viol. Plejende ingredienser som morgenfrue, hvedeprotein og aloe vera genopbygger håret og stimulerer hovedbunden. Blossom Shampoo er velegnet til alle hårtyper og kan bruges af både mænd og kvinder.

Herbal Mint Shampoo

Luksuriøs og nærende shampoo med udtræk af økologiske grønne urter, som styrker håret og modvirker tør og irriteret hovedbund. Herbal Mint Shampoo giver et blødt skum, der vasker håret rent uden at udtørre eller stjæle glans. Den milde og friske duft af mentol vækker sanserne og giver en friskhed, som holder hele dagen. Herbal Mint Shampoo er velegnet til alle hårtyper og kan bruges af både mænd og kvinder.

Forever Soft Conditioner 

Balsam, der nærer og genopbygger håret med økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue. Forever Soft Conditioner har en skøn cremet konsistens og milde duftnoter af hindbær og viol. De naturlige ingredienser gør håret sundt, blødt og nemt at redde ud uden at efterlade håret tungt, fladt og fedtet.

 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Hair
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

En gylden guide til sommerglød

A Hint of Summer
Share on: