Anne P anbefaler

More Than Powder er en guldgrube af insider-viden og appetitlige beautybilleder, og en af de blogs, vi ikke misser et post fra. Derfor bliver vi også ekstra glade, når vi opdager et Rudolph Care produkt blandt Annes anbefalinger

"Det slog mig i går aftes, da jeg stod og badede min datter på 4 år, hvor meget jeg for alt i verden gerne vil skåne hende. På alle livets fronter naturligvis, men ikke mindst også rent kemisk. Til mine børn køber jeg produkter, der er først og fremmest parfumefri og økologisk. Ikke at hun skal bruge meget, men hvor jeg ville gå på kompromis med mig selv til tider, ville jeg ikke gøre det med mine børn. Jeg er sikker på mange mødre har det på sammen måde, og vores grænser går sikkert alle mulige steder. Det er lige, som det skal være.

Nå men tilbage til badet. Det slog mig, hvor tryg jeg følte mig ved at bruge Rudolph Cares shampoo og balsam på hendes englehvide fine hår. Og det gjorde mig glad. Fordi det er jo også det, jeg bruger, og jeg bruger det med største fornøjelse og med følelsen af luksus og velvære inkluderet. Shampooen er dejlig cremet og skummer skønt, og balsammen nærer og blødgør uden at tynge. Og de er økologiske. Det er da fantastisk.

Så egentlig fik jeg lyst til at sende en tak til en ildsjæl som Andrea Elisabeth Rudolph for hendes skønne produkter – og en hyggelig stund i badet.

Hov, der blev det pludseligt lummert…."

 

TAK, Anne! 

 

 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Hair

Hårpleje

Se alle hårprodukter
Share on: