Anne Staunsager om lækker hud til Copenhagen Fashion Summit

Anne Staunsager deler tips til lækker hud i forbindelse med Copenhagen Fashion Summit 2018$

Copenhagen Fashion Summit nærmer sig, og i morgen går det løs, når mange af modebranchens vigtige beslutningstagere samles til horisontudvidende og initiativskabende diskussioner af modebranchens udfordringer, hvad angår bæredygtighed.

Som Official Beauty Partner står Rudolph Care for lækker hud til alle talere på Copenhagen Fashion Summit, og i den forbindelse er vi teamet up med den dygtige makeupartist, Anne Staunsager. Alle talere kommer forbi Anne og hendes teams makeupstole, inden de indtager scenerne, og her vil de sikre en smuk og fugtmættet base inden talerne får et naturligt brush-up på makeuppen.

Anne er exceptionel dygtig til at skabe smuk hud med masser af glød, og vi har spurgt om hun vil dele lidt tips. 

Har du et hemmeligt tip til en god base for smuk makeup?
 

”Du skal sørge for at eksfoliere huden 1-2 gange om ugen, og dermed fjerne alle de døde hudceller, så din hud ser frisk og glødende ud og er klar til at tage imod dine hudplejerutiner. Mit lille tip til at opnå en smuk og glødende hud er at duppe lidt Facial Oil fra Rudolph Care på kindben og næseryg, efter du har lagt din foundation. Du skal bare bruge ganske lidt, fordele det godt ud i hænderne og derefter forsigtigt klappe den på de nævnte steder. Du kommer ikke til at se fedtet ud, da olien trænger ned i huden, men du får derimod en smuk glød og et meget naturligt look.” 

Hvad er lækker hud?
 

"Lækker hud er en hud, som lever og har glød. Det handler om at få masser af fugt til huden, så den ikke ser tør ud, når der kommer foundation på. Groft sagt kan dette være en god huskeregel; en skinnende hud er en ung hud, og en tør hud er en gammel hud. Så man vil altså hellere, efter min mening, give huden shine og glød end at mattere den."

Hvordan vil du bruge vores produkter til at skabe lækker hud til Copenhagen Fashion Summit?
 

"Jeg vil kræse om hvert enkelt ansigt, jeg får i hænderne, og vurdere hvilke produkter, jeg vil bruge for at skabe netop den hud, der ønskes. Og så vil jeg tage mig god tid til at massere produkterne ind i ansigtet for at få gang i blodcirkulationen og skabe en naturlig glød." 

 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..

Rudolph Care på Copenhagen Fashion Summit

Copenhagen Fashion Summit er verdens førende event for bæredygtig mode, og i år løber eventet af...
Share on: