Barselsboblen, der ikke er en boble

Jeg må indrømme, at jeg ikke regner med at have tid til at forsvinde helt ind i en barselsboble med vores lille nye dreng, for både Alfred og Isolde er her, og de skal jo både i skole og vuggestue. Der er en hverdag, der skal køre. Alma og Oskar er her også tit, og med fire børn i huset, forsvinder muligheden for at lukke omverdenen helt ude ret hurtigt. Det er i virkeligheden ikke noget problem. Jeg er i forvejen ikke nogen sofatype, og kan slet ikke se mig selv i stilhed og bløde puder, for jeg er virkelig dårlig til at sidde stille en hel dag. Også med en baby. Rastløsheden rammer, og jeg må ud.

Lange ture med barnevognen i forårsvejret er faktisk noget af det, jeg glæder mig allermest til. Lange ture uden egentlige formål – udover kaffe i solen og en god frokost med dem, der har tid til det. Det bliver nok også her, at boble-følelsen kan komme, for det bliver på gåturene, at vi får nogle timer for os selv – uden alle de andre.

Mit overlevelseskit

Chokolade – og masser af det. Da jeg ammede Alfred spiste jeg – og her bliver jeg lidt flov – en af de store plader Marabou om dagen. Den med daim. Der røg også en del af de hvide chokolader med lakrids fra Økoladen ned. De er så gode. Jeg havde simpelthen brug for det energimæssigt, men også for at holde vægten og ikke tabe mig for meget.

Ekstra batteri til telefonen. Jeg tager virkelig mange billeder!

En god kørekop til barnevognen. Tror jeg må investere i en ny – måske den fra Stelton og Røde Kors.

En god lille forårsjakke. Der skal jeg vist også have en ny en… Bliver så dejligt, at gemme dynefrakken væk.

Store solbriller – et must i forårssolen og til kamuflering af trætte øjne.  

God take-away. Vi spiser faktisk ret sundt, men ind i mellem må man jo godt gøre det nemt for sig selv.

Hjælp fra venner og familie – det er så vigtigt at tage imod den hjælp man altid bliver tilbudt, selvom det kan være svært. Heldigvis har vi mange, der gerne træder til, og som er ret gode til det.

En ny barnevogn. Vi har faktisk lige anskaffet os "dobbeltdækkeren", hvor både Alfred og bassemand kan være på een gang. Den er forbavsende nem at komme rundt med selvom den ligner et monstrum. 

Shop Bloggen

Solstrejf i børnehøjde

Rudolph Sun Kids

Sol

Se alle solprodukter
Share on: