Begynderguide til Rudolph Care

fin opstilling af emballager fra Rudolph Care økologisk luksushudpleje

Hvad virker bedst til mig, og hvad skal jeg vælge? 

Det kan måske være svært at vælge hvilke hudplejeprodukter, du skal bruge penge på, når du ikke har prøvet dem endnu, det ved vi. Heldigvis ved vi også hvilke produkter, der leverer de bedste førstegangsoplevelser, og derfor får du her vores bud på et begyndersæt, som både du og din hud vil komme til at elske. 

 

Økologisk Cleansing Foam fra Rudolph Care

Cleansing Foam

Tyk, flødeskumsagtig renseskum, der gør din hud ren og fin uden at udtørre. Den er et godt begynderprodukt fordi den er ganske ukompliceret at bruge, både ved vasken og i badet, og det gør præcis det, du forventer af den. Renser, dufter dejligt og får en ellers lidt kedelig del af din hudplejerutine til at blive noget, du ser frem til.

Er du meget i tvivl, så prøv rejsestørrelsen først.

Økologisk Facial Mask med skrubbekorn rudolph care

Facial Scrub

Små, blide skrubbekorn af acai- og abrikoskerner pakket ind i smørfed balm udgør vores storsælgende ansigtsskrub. Denne er også et godt sted at starte, fordi du her får to funktioner i et produkt. Stimulerende, opkvikkende og glødgivende eksfoliering i kombination med blødgørende og fugtgivende ansigtsmaske. Samtidig stifter du bekendtskab med Rudolph Cares forkærlighed for balm-konsistenser og selvfølgelig vores helt særlige, bløde duft.

Også denne kan du prøve af i rejsestørrelse format, hvis du er usikker på om du er til vores version af glød og fugt.

Facial Scrub er også god at prøve af med Cleansing Foam. Både fordi renseskummet er den bedste forberedelse til både eksfoliering og ansigtsmaske på huden, men også fordi de to produkter kan kombineres til en unik ultrafugtende og skrubbende renseoplevelse.

Økologisk acai facial oil rudolph care

Acai Facial Oil

Acai Facial Oil er ikke et billigt sted at starte, men det er til gengæld den lækreste og hurtigste vej til en god oplevelse, og selvfølgelig smuk hud. Den mørke olie er ren acaiolie, der er spækket med hudoptimerende egenskaber, der giver fugt, glød, balance og nærig til alle hudtyper. Olien er ideel at bruge under en dag- eller solcreme, men kan også bruges alene som natpleje. Acai-bærrene kommer fra Amazonas, og håndplukkes af de indianere, der bor i den del af junglen, hvor bærrene naturligt gror. Der går 100 kilo bær til at lave en liter olie, så olien er kostbar. Derfor ligger prisen også i den pebrede ende. Men Acai Facial Oil er i en liga helt for sig selv, og du vil forstå hvorfor, når du får prøvet den på din hud.

økologisk luksus kropspleje fra rudolph care body lotion og body oil

Body Lotion eller Body Oil

Skal kroppen også forkæles bliver det straks mere svært at vælge et godt startprodukt (vi elsker dem alle!), men vi har valgt at fremhæve vores Body Lotion og vores Body Oil. Begge produkter giver uovertruffen fugt og pleje til din kropshud, de dufter delikat og diskret og er virkelig bare en ren fornøjelse at fordele.

Body Lotion var et af de produkter som Andrea udviklede, fordi hun ikke kunne finde noget, der passede til alle hendes krav; intensiv fugt – især til tørre skinneben, lækker konsistens der hverken er for fedtet eller for vandet, samt nem at fordele, en delikat og luksuriøs duft, og så selvfølgelig økologisk og certificeret og dermed fri for skadelig kemi. Man smører jo trods alt temmelig store mængder creme på kroppen. Den to næsten to år at udvikle, men nu er den også helt perfekt.

Body Oil følger samme opskrift, men har selvsagt en hel anden konsistens. Det er en olie, men den fedter ikke og føles nærmest som et meget let serum, når den fordeles på huden. Også denne dufter karakteristisk af Rudolph Care, ligesom den også efterlader din hud mættet, sund at se på og generelt bare tilpas.

rejsestørrelser fra rudolph care luksus hudpleje

Essentials To Go

Har du lyst til at prøve flere produkter af, for at se om der er mere, du ikke kan undvære, så er vores Essentials To Go-æske være en oplagt mulighed. Her får du nemlig alle vores renseprodukter i rejsestørrelser samt en Facial Mist (opfriskende, poresammenstrækkende og balancerende fugtspray) og en Hand & Body Soap (blød, skummende og velduftende kropssæbe). Små størrelser - lige til at teste.

 

luksushudpleje fra rudolph care i brug ved håndvasken

3 tips til at få nye hudplejeprodukter til at virke for dig

1.

Tal med kompetent personale, der hvor du køber din hudpleje. De kan lynhurtigt afkode hvad du og din hud vil få bedst gavn af at bruge, ligesom de også kan guide dig til hvordan du skal bruge produkterne derhjemme. Shopper du på nettet, så læs brugervejledningerne før du kaster dig ud i det, så du er helt sikker på, hvordan sagerne bruges optimalt.

 

2.

Giv det lidt tid. Især hvis du har været vant til at bruge andre produkter eller andre mærker i lang tid. Man vænner sig til dufte og konsistenser og derfor kan nye sager nogle gange virke ”forkerte”. Giv dig selv mindst en uge med de nye sager før du tager stilling til om det virker for dig, og giv din hud mindst tre uger til at respondere på nye olier, cremer og serummer. Synlig forandring tager tid.

 

3.

Tag det roligt. Lad være med at kaste dig ud i at prøve alt for mange nye ting af på én gang. Din hud bliver forvirret og kan i værste fald kvittere med ubalancer og ballade, og du kan måske heller ikke selv hitte ud af hvilke produkter, du kan lide og synes virker for dig. Det gælder også om at mærke efter. Giver de nye produkter dig en god fornemmelse, gør de dig glad og føles det lækkert? Den følelse de giver dig er nemlig den allervigtigste.

 

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..

Andreas historie

Begyndelsen på en god slutning
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
Share on: