Signatur-behandlinger


Nu kan du forkæle dig selv med to enestående og utraditionelle behandlinger. Rudolph Care har udviklet to eksklusive og unikke signaturbehandlinger - en ansigtsbehandling og en gravidbehandling. Med Rudolph Cares signaturbehandlinger tilbyder vi personlig, nærende og sanselig behandling, hvor simple, men effektive metoder forenes med vores prisvindende, økologiske og naturlige produkter. Tilsammen skabes en unik synergi, som giver velvære og balance til krop og sind.


 

Acai Organic Facial Care
 

En 90-minutters ansigtsbehandling, der har omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Vi bryder med de gængse metoder og teknikker og går back to basic ved at skabe en enkelt, nærværende behandling, som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt. Vi mikser blandt andet zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage og arbejder i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens at blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles. Vores certificerede, økologiske og naturlige olier og cremer vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.
 

 

Acai Organic Mama Care


En sanselig og nærværende 90-minutters gravid- og efterfødselsbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. Behandlingen er skræddersyet til gravide og udviklet i tæt samarbejde med en jordemoder og fysioterapeut for at afdække og imødekomme de særlige behov, kroppen har under en graviditet. Vi arbejder med lymfedrænage, reflexologi og skønne massageteknikker, som afspænder og afstresser kroppen. Blide og milde strygninger sætter gang i kærlighedshormonet, oxytocin, som styrker båndet mellem mor og barn og øger evnen til at kunne give omsorg og nærvær. Vores certificerede, økologiske og naturlige olier og cremer - helt fri for skadelig kemi – vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, blødhed og fasthed. Sanserne forkæles med milde duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melonblomst.
 

Du skal være opmærksom på, om din behandler eller klinik er certificerede Rudolph Care behandlere for, at du kan nyde netop disse skræddersyet behandlinger. De klinikker, der tilbyder Rudolph Care signaturbehandlinger har nemlig gennemført et træningsforløb, hvor de har fået indsigt i de unikke metoder og teknikker bag begge behandlinger. 

 

 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
Rudolph Care Label - Only Available Online
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..