Bland-selv hudpleje

Mix & match din body lotion og ansigtscreme med delikate olier

 Økologisk og Svanemærket hudpleje

 

Vi er på vej mod tider, hvor huden bliver mere udfordret grundet vind, vejr og radiatorvarme, men du kan nemt og lækkert hjælpe den på vej ved at pifte din daglige hudpleje en smule op.

For mange er bodylotion en uundværlig del af rutinen - især efter et brusebad. Og med god grund. Varmt vand og sæbe udtørrer nemlig hurtigt huden og gør, at den kalder på fugt. De koldere temperaturer her i efteråret gavner heller ikke tørheden, og nogle vil føle, at deres bodylotion kommer til kort. Løsningen er heldigvis luksuriøs og simpel; Acai Body Oil

Miks din bodylotion med 1-2 pump Acai Body Oil for mere fugt, mere smidighed, mere pleje og mere beskyttelse. Acai Body Oil er en sammensætning af 5 økologiske olier, som vil give dig det ekstra, som din bodylotion måske ikke helt formår. 

Økologisk kropsolie

Ansigtet og din dagcreme kan også have brug for et ekstra boost, og her kan du også gøre brug af olie-tricket; bland en enkelt dråbe Facial Oil i din dagcreme for mere intens pleje til ansigtet og en strålende, sund glød. 

 

Vi elsker kombinationen af Acai Body Lotion og Acai Body Oil.
.. og til ansigtet Acai Anti-stress Facial Cream sammen med Facial Oil.

Rudolph Care produkter til alle hudtyper
Shop Bloggen
Share on: