BOB-UP SHOP, Tisvildeleje

”Ideen til den lille strandbutik kom for flere år siden, da min veninde Marie, der er en af pigerne bag Aiayu, og jeg var en tur i Tisvildeleje en vinterdag. Der er stendødt om vinteren, så vi sad og fantaserede om sommer, og fik så øje på et lille, gammelt is hus, midt i det hele. Vi har altid ønsket os vores eget sted på hovedgaden, hvor vi kunne hænge ud og drikke hvidvin dagen lang, mens vi kiggede på folk, og måske solgte nogle ting, vi godt kunne lide.

Det lille is hus var ideelt til formålet, men det var proppet med ting og sager og lignede mest af alt nogens redskabsskur. Vi smed et postkort, som vi lynhurtigt fik skrevet, i postkassen hos dem, der ejede huset, og håbede på det bedste. De vendte tilbage om foråret, og det endte med, at vi blev gode venner med hende, der ejede det gamle is hus. Og det blev altså Bob-Up Shoppen.

I starten var det lidt vores lille sjove butik, hvor vi solgte vores favoritvin og min yndlings chiliolie, nogle sten Isolde havde malet på, og vist nok også lidt småting fra vores egen garderobe. Og så selvfølgelig Aiayu og Rudolph Care produkter. Vi købte nogle lækre møbler og puder, og sad så der og holdt øje med folk og solgte lidt.

Dengang havde Bobben også kun åben, når vi havde lyst. Hvis frokosten trak ud eller vi hellere ville på stranden, så var der lukket. Ingen vidste helt, hvornår vi var der og der blev efterlyst lidt mere faste åbningstider. Vi opdagede også at lidt af sommerferien forsvandt, når vi hele tiden skulle passe butikken, så vi fik ansat nogle piger, der står for Bobben i åbningstiderne, og så kommer vi selv forbi og hænger ud, når vi har lyst.

Det er på ingen måde nogen stor forretning, men det passer godt ind i den rudolphske ånd – vi har lyst til det, og så gør vi det! Faktisk er jeg så glad for, at det er lige dér, Bobben ligger. Tisvildeleje er et sted, vi virkelig godt kan lide at være, og der kommer så mange forskellige mennesker i byen. Alt lige fra de lokale til sommerhusejerne og de royale, og unge som ældre. Det er så hyggeligt, at se så mange forskellige mennesker i vores lillebitte sommerbiks.”

Andrea 

 

 

Åbningstider i Juli:

Onsdag-fredag, 13-18

Lørdag 11-17

Søndag 12-16

(Obs. Lukket 5/7 og 12/7)

 

Kommer du ikke lige forbi Tisvildeleje, så husk, at webshoppen har åben hele sommeren – og at vi giver fragten hele juli.

 

Guide til rejsestørrelser

Certificeret – hvad betyder det?

Certificeringer er en af grundstene i Rudolph Care. De er garanter for, at det produkt, du står med...

Shop alle

Se alle produkter
 

Sun Body Lotion SPF 15 Travelsize

75 ml
95,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50 Travelsize

75 ml
135,00 kr.
Please wait..
Share on: