Bryllupsbeauty

 
 

Start med scrub

Smuk hud er smidig hud, så giv den ekstra gas med din Body Scrub i ugerne op til den store dag. Du får det bedste resultat, hvis du skrubber på varm, men ikke alt for våd hud. Hvis du topper skrubberiet med en hamp handske i badet, vil din hud elske dig. Det er kombinationen af et boost i blodcirkulationen og de nærende olier i Body Scrub, der får din hud i den syvende himmel.

 

Fyld op med fugt

Efter hvert bad skal du fugtmætte huden. Brug Body Lotion, hvis du er til langtidsvirkende fugt eller vælg Body Oil, hvis du bare gerne vil lidt hurtigt videre i programmet. Et smart trick er at fordele olien på din hud lige efter du har slukket for bruseren – olien fordeles let og hurtigt på den fugtige hud, og trænger lynhurtigt ind. Hverken du eller håndklædet, du tørrer dig med føles fedtet bagefter. Du kan selvfølgelig også bruge begge fugtmagneter – først creme, så olie – for ultimativ fugt-optankning. Eller ty til den luksuriøse Body Balm – den kan blødgøre alt!

 

Byg farven op

Selvbruner kan være rar at have i baghånden, hvis nu du ikke når at få lidt farve på kroppen. Start tre-fire dage i forvejen og byg langsomt og sikkert din farve op. Dine flittige skrubbe-seancer har preppet din hud til at optage den naturlige farve, og når du alligevel står og smører kroppen (og ansigtet) ind i creme eller olie, så drypper du bare A Hint of Summer i, og fordeler omhyggeligt. Få hjælp til ryggen (også til skrubben – det er så rart!) og husk for Guds skyld, at vaske hænderne grundigt bagefter. Helt Ibiza-brune håndflader er ikke ønskværdigt.

 

Blødgør med balm

Trænger de tørre hæle til kærlighed, så prøv at drukne dem i Body Balm. Det gamle trick med at smøre fødderne godt ind og så iføre dem en sexet bomuldssok natten over virker altså. Men ja, sexet er det altså ikke… Tricket virker bedst, hvis du også er flittig med hælfilen når du har været i bad eller måske endda har taget et fodbad.

Dine hænder og neglebånd kan også masseres i gavmilde mængder balm mens du stener et afsnit Big Little Lies, ligesom et lag balm i ansigtet natten over fungerer som forfinende fugtmaske.

 

Giv ansigtet glød

Ligesom kroppen, har dit ansigt godt af glødgivende eksfoliering. Facial Scrub Mask både eksfolierer og fugter – især hvis du lader masken sidde på huden i et godt stykke tid. Andrea ynder at lade den side i en halv time, så huden kan nå at suge det til sig, som den har brug for.

Brug masken på selve dagen og glæd dig over en hud med glød og masser af fugt. Suppler med Anti-ageing Serum og få det bedste udgangspunkt for en smuk, holdbar makeup.

 

Forfin med shimmer

After Sun Shimmer Sorbet er muligvis udviklet til at køle og forfine solvarm sommerhud, men den er også genial til at fremhæve bare arme, ben, ryg og kavalergang med en meget diskret shimmereffekt. Glimmerstøvet i den lette gelcreme er meget fint, så der er ingen risiko for at du kommer til at glimte som en diskokugle. Din hud vil bare se levende og lækker ud. Ja tak.

 

Gå efter gyldne glimt

Vil du have en mere dyb gylden glød, så skal du bruge Golden Kiss Body Oil. Her er guldpartiklerne lidt større, og vil fange lyset mere intenst. Du kan fordele olien over huden som det allersidste, og du kan også bruge olien som en del af din makeup. Prøv at duppe lidt Golden Kiss olie på øjenlågene, eller brug den som highlighter på kindben, næseryg, under øjenbrynsbuen og på det øverste af læben. Diskret, men meget smukt.

 

Ind i mellem får Andrea lidt hjælp til makeuppen af den gode Morten Kongsbak.
 

Andreas beauty-hacks

 

Olie over makeuppen

Slut din makeup af med forsigtigt at duppe varm Facial Oil over makeuppen. Du skal ikke bruge meget, men olien får din makeup til at sætte sig, den fjerner det pudrede udtryk og får din hud til at se glødende og levende hud. Varm et par dråber i håndfladerne og pres dem så let over ansigtet og halsen.

 

Solcreme i håret

De nye solprodukter med shimmer er ikke bare smukke på huden, de kan også gøre godt i håret. Lad ikke resterne, du har på hænderne efter indsmøring på kroppen gå til spilde. Kør forsigtigt hænder over håret og gnid lidt ekstra på spidserne. På den måde giver du håret lidt hold og samling og det fineste skær, når solen rammer.

 

Læbepomade i brynene

Skal brynene holdes på plads, så kan en lille smule Lip Balm være en god løsning. Den fikserer hårene uden at gøre dem stive. Påfør med en finger – måske lige efter, du har fordelt den blødgørende Lip Balm på læberne. Har du mørke vipper, så blink et par gange hen over fingeren med balm-resten. Det er kun spidserne, der skal have Lip Balm på, men farven vil syne mørkere og fint glossede.

 

ELLE Style Awards a la Andrea

Dagen før Min hud er faktisk lidt sart, så jeg sørger altid for at fjerne hår og plukke bryn et par...

3 genveje til forårslækker hud

Start med polering Regelmæssig eksfoliering holder din hud smidig, blød og helt preppet til alle...
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 50

50 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..

Acai Body Scrub

Acai Body Scrub
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
Share on: