Byd velkommen til Facial Oil Delight

16.03.2020

En ny, let og nærende ansigtsolie fra Rudolph Care

Rudolph Cares delight-duo er blevet til en lækker, luftlet trio. Byd velkommen til Facial Oil Delight

Facial Oil Delight er genvejen til den forårsglød, du lige nu drømmer om: En ultra-let ansigtsolie, som smelter ind i huden uden at fedte. Den tilfører fugt, næring og elasticitet og efterlader huden silkeblød og i god form.

Facial Oil Delight indeholder en særlig kombination af økologiske olier. Broccoliolie trænger effektivt ind og efterlader huden med glans fra erucin-fedtsyrer. Avocadoolie plejer tør og dehydreret hud og gør den blød og smidig. Sesamolie har en rensende og afbalancerende virkning. Abrikoskerneolie styrker hudens naturlige elasticitet – og vores hjerteingrediens acaiolien fylder op med antioxidanter, der revitaliserer.

Abrikos

Avocado

Facial Oil Delight er også rig på aktive ingredienser som salturt-ekstrakt, der optimerer hudens naturlige evne til at bevare fugt, og som virker reparerende for de øverste hudlag. Og brunalge-ekstrakt, som styrker den naturlige dannelse af hyaluronsyrer og kollagen samt beskytter mod dehydrering. Den vækker dine sanser med Rudolph Cares milde signaturduft og friske, naturlige noter fra de grønne ingredienser. Præcis hvad din hud har brug for i en tør inde-tid.

Ansigtsolien opfører sig ordentligt, præcis som resten af vores produkter. Vi har taget et bevidst bæredygtigt ansvar for både krop og miljø med certificeringerne COSMOS og Svanemærket. Facial Oil Delight er selvfølgelig også fri for de 26 allergene parfumestoffer, som EU anbefaler, man undgår.

Om Facial Oil Delight fortæller Andrea Elisabeth Rudolph:

”Jeg har savnet en lettere ansigtsolie til de måneder, hvor solen skinner og varmen vender tilbage. En olie, som føles let og fin og lader huden ånde frit. Som giver mig en følelse af fugt, fremfor fedme, men med masser af smidighed og glød. Det er lige præcis, hvad Facial Oil Delight giver mig. Jeg bruger den som en del af min morgenrutine, hvor olien giver en frisk udstråling, så jeg behøver færre produkter og makeup efterfølgende. Til de dage, hvor jeg vil have ekstra glød, mikser jeg den med A Hint of Summer – og følger trop med min Sun Face Cream. Det er min vej til velbeskyttet, energifyldt og fugtmættet hud.”

Fuldend din delight-rutine
Share on: