Certificeret – hvad betyder det?

Certificeringer er en af grundstene i Rudolph Care. De er garanter for, at det produkt, du står med i hænderne (og på huden) lever op til strenge krav i forhold til ingrediensernes ophav og virkning på huden, miljøhensyn i alle led af produktionen, når du bruger det på huden og når du skyller det ud med badevandet, samt risikoen for allergiske reaktioner.

Alle Rudolph Cares produkter bærer Svanemærket, der sikrer mindst mulig miljøbelastning. De fleste er også certificeret med Cosmos (der, der før hed EcoCert), der sikrer, at det økologiske indhold er højt, og af høj kvalitet. En håndfuld produkter er certificeret med det nye internationale AllergyCertified, og et enkelt bærer også Astma & Allergi mærket.

Men det er faktisk ikke et spørgsmål om ”jo flere, jo bedre”, når det kommer til certificeringer. Det er certificeringernes indhold, og det, de garanterer dig, som er vigtigst. Det er også værd at huske, at certificeringer ikke er skudsikre veste mod allergiske reaktioner, men din garanti for, at ingredienser, man ved, eller som man mistænker for at være allergifremkaldende, at ikke er at finde i produktet. Og så fungerer certificeringerne som en guide til dig som forbruger, så du ikke behøver at finde luppen og kemiordbogen frem for at nærstudere inci-listen, hver gang du skal købe creme, shampoo eller deodorant.

 

AllergyCertified – den nye certificering i klassen

AllergyCertified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015, med skarpt fokus på hudallergi, og hvad der tricker det. Deres standarder er meget høje, og derfor er produkter med denne mærkning et meget godt pejlemærke, hvis du for alvor forsøger at undgå allergifremkaldende ingredienser i dine produkter.

For at gøre sig fortjent til at bære mærket, skal AllergyCertified gennemtjekke hver eneste ingrediens på produkternes indholdsfortegnelse. Men ikke nok med det. Ingrediensernes ingredienser skal også tjekket. Det lyder måske lidt kryptisk, men de forklarer det selv således:

Du skal bage hindbærsnitter. Du skal bruge mel, sukker, smør, vanille, bagepulver og hindbærsyltetøj. Hver ingrediens kan bestå af del-ingredienser – for eksempel kan der være hindbær, sukker, stivelse og måske smagsforstærker i din hindbærsyltetøj. De oplysninger, om ingredienserne i den enkelte ingrediens, tjekker vi, for at kunne certificere dit produkt. På samme måde skal vi have oplysninger om hver enkelt ingrediens’ ingredienser i samtlige produkter, vi certificerer.

 

Rudolph Care x AllergyCertified

Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved at en toksikolog har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet nøje og foretaget en risikovurdering, så du kan vælge produkter med mindst mulig risiko for allergi. Derfor er alle vores produkter til børn bærer af netop denne sikkerhedsvest.

Mommy & Me – det første Rudolph Care produkt med hele fire certificeringer, der sikrer dig og din babys sarte hud, så mild og sikker pleje, som overhovedet muligt. Glæd dig til på fredag, hvor det endelig er på hylderne i webshoppen.

Lip Balm Kit – det søde gør-det-selv kit, hvor du og dine børn selv kan lave fine læbepomader, med og uden farve.

Sun Kids – alle solcremerne til børn er også Allergy Certified godkendt. Det står godt nok ikke på produkterne endnu, for vi har en del emballager på lager, som vi skal have brugt først. Alt andet vil være spild af plastik.

 

 

Læs mere om Rudolph Cares certificeringer, og hvad de betyder for dig og din omverden – lige her!

Solstrejf i børnehøjde

Rudolph Sun Kids

Sol

Se alle solprodukter
 

Kids Sun Lotion SPF 30

200 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Stick

15 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me

145 ml
395,00 kr.
Please wait..
Share on: