COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

COOKIES
 
HVAD ER COOKIES? 

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål: 
 
- Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer
 
- Måle trafik og salg, så vi ved hvor mange, der besøger og handler på vores site
 
- Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services
 
- Analyse af vareudbud, service m.v.

 

SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES?

Cookies levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. 


SÅDAN SLETTER DU COOKIES?

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.


HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Vi gør opmærksom på, at der på linket er opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil kontakte FDIM og få dem til at tilføje denne. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke “F1” på din pc. Søg efter "cookies".
 

HVAD COOKIES BRUGES TIL PÅ VORES WEBSITE?

Vi bruger cookies for at kunne gøre dit besøg på websitet så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website så vi løbende kan lave forbedringer. Herudover anvender rudolphcare.dk nogle tjenester fra tredjeparter, som også sætter cookies, til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse, marketing og diverse sociale medier. [KR1] Tredjeparterne indsætter cookies på din computer på vores vegne.[KR2] 


GOOGLE ANALYTICS (TRAFIKMÅLING)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.  Google Analytics anvender cookies til at kunne generere statistikken, men ingen af disse rummer personlige oplysninger. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

PRIVATLIVSPOLITIK

 

Hos Rudolph Care  prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Rudolph Cares måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.
 

HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER?

Rudolph Care er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Rudolph Care A/S
Antoinettevej 3
2500 Valby

Tlf. +45 53571123
CVR. Nr. 30903412
Mail: kontakt@rudolphcare.com

 

HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL OG PÅ HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DEM?

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

- Levering af aftalte ydelser/varer/services

- Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester

- Individuel markedsføring og målretning af skræddersyede tilbud og ydelser som er relevante for dig som kunde

- Når du besøger www.rudolphcare.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af rudolphcare.dk for at optimere brugeroplevelsen og Rudolphcare.dk’s funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, brugeroplevelsen, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

- Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og dit handselsmønster på vores hjemmeside til brug af personalisering af nyheder, tips og tilbud. Vi sender ca. 2-4 nyhedsbreve om måneden og du kan altid afmelde ved at klikke på linket nederst i mailen eller ved at skrive en mail til kontakt@rudolphcare.com 

- Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b vedrørende opfyldelse af en kontrakt, litra c vedrørende overholdelse af retlige forpligtelser, såsom opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven og litra f vedrørende forfølgelse af legitime interesser, der indebærer løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser samt registrering af dine præferencer mv. for at målrette vores tilbudskampagner og annoncer til dig med henblik på forbedring af din brugeroplevelse. Derudover behandler vi dine personoplysninger i henhold til EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, når du har givet dit udtrykkelige samtykke som læser af vores nyhedsbreve eller som kunde i webshoppen.

- Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig, som du har handlet i vores webshop. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter medmindre, at du oplyser os om de påkrævede oplysninger.

 

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

Rudolph Care benytter databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, sociale og professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra Rudolph Care. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem Rudoph Care og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning.

Vi deler oplysninger om dig med:

- Vores leverandører af IT-services (databehandlere)

- Vores producent af Rudolph Care, som varetager forsendelse af webshoppakker

- Eksterne revisorer

- Facebook og Google med henblik på online annoncering

- Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov

 

HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONDATA TIL LANDE UDEN FOR EU/EEA?

Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Kopi af Google LLC's certificering kan findes her

Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her

 

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven.

 

INDSIGT, BERIGTIGELSE ELLER SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du har i visse tilfælde også ret til at dataportabilitet, hvilket vil sige at du modtager dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format samt ret til at få disse oplysninger overført til en anden ansvarlig.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Henvendelse om indsigtsret, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til kontakt@rudolphcare.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på kontakt@rudolphcare.com eller telefon +45 53 57 11 23. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.