Dejligste Oslo, hvad byder du på?

Rudolph Care har holdt presse-event i Oslo i denne uge og i den afledning har vi allieret os med vores norske kollega, Camilla, og bedt hende pege på fem must-see steder i en af vores yndlingsbyer, Oslo

VIPPA er et multikulturelt spisested, som har til formål at sammenbringe kulturer igennem kogekunsten. VIPPA er lokaliseret ved havnen i Oslo og giver mulighed for at nyde Oslofjorden og en lækker bid mad i én og samme mundfuld. 

Andrea Rudolph har afholdt presse-event i Oslo i denne uge. Vi elsker Oslo, og derfor har vi allieret os med vores norske kollega, Camilla, som guider til de fem bedste must-see spots i Oslo

Sørenga Sjøbad er et skønt badested for alle aldre. Man kan derfor nemt tage de små med i bassinets lave ende og soppe fra den børnevenlige sandstrand. De mere erfarne svømmere kan prøve kræfter med udspringsvippen, som tager dig til dybere vand og giver mulighed for en længere svømmetur. 

Rudolph Care og vores norske kollega Camilla guider til de dejligste steder i Oslo

SALT er et nomadisk kunstprojekt, som samler alt fra musik, kunst, mad og arkitektur i store trækonstruktioner ved Oslos Opera. Her er det værd at bide mærke i, at der, blandt mange andre aktiviteter, afholdes sauna-talks. SALT er et sted med plads til refleksion og en helt særlig stemning. 

Rudolph Care og Camilla, vores norske kollega, guider til fem must-see spots i Oslo

I Oslos Botanisk Hage kan man nyde over 5500 plantearter, som dyrkes både i væksthus og i havens fri natur. Botanisk Hage fungerer som en idyllisk oase og en grøn lunge i en ellers travl storby.

Munch Museet har i sagens natur verdens største Munch-samling. Og hvorfor ikke opleve det verdensberømte Skriget i levende live? 

Camilla, Rudolph Cares norske kollega, guider til de bedste must-see steder i Oslo

Camilla slutter Oslo-guiden af med en anbefaling til et middel, som vi aldrig går ned på her på kontoret – kaffe. I Oslo tager de kaffe alvorligt, og byen rummer efter sigende et hav af hippe kaffebarer, som mestrer at brygge en formidabel kaffe. Camilla anbefaler blandt andre Supreme Roastworks, Handwerk og Sofies Hage. Derudover skal man give sig selv en norsk oplevelse og spise et skolebrød (som fås hos de fleste bagere), og gå en tur i Grunerløkka og udforske bydelens barer.

Husk dine rejsestørrelser når du rejser. Rudolph Cares norske Camilla guider til de fem bedste must-see steder i Oslo

Pssst... Husk dine rejsestørrelser til sommerferien.

 

A New Beginning

0 ml
195,00 kr.
Please wait..
 

Toilettaske

0 ml
395,00 kr.
Please wait..

Skal du ud at rejse?

Forbered din hud En flyvetur kan være hård for din hud og efterlade den både tør, irriteret og...
Share on: