Den erfarne 50+ hud

Hvis du og din hud har kendt hinanden længe og kan placeres i kategorien ’50+’, skal du finde din huds tilstand nedenfor og læse hvilke produkter, vi anbefaler - husk, at du er din huds egen ekspert. Kig dig i spejlet og mærk efter, både i hudens overflade, og hvordan det føles i de dybere lag. Husk på, at huden er levende og ændres hele tiden – særligt med årstiderne, travlhed, hormonel påvirkning og din søvnrutine. Måske er du en kombination af hudtilstande og skal prøve dig frem over tid, før du finder den helt rette hudplejerutine.

Hvis du er det mindste i tvivl, er vi altid klar til at hjælpe – oplys os så mange informationer som muligt om din huds tilstand og din alder på mail kontakt@rudolphcare.com, og vi vil vende tilbage med vores bud på den helt rette Rudolph Care-rutine til dig. 

Hudpleje til den erfarne og modne hud - Firming Couple fra Rudolph Care

Generelt om erfaren hud

Vi ved, at genetik har en stor stemme, når vi ældes, og i hvordan huden tager sig ud med alderen. Den erfarne hud kan særligt opleve tørhed, slaphed i hudens struktur og rynker som følge deraf.  Hos Rudolph Care tror vi på, at strålende, glad hud ikke kender nogen alder. Vi ønsker derfor intet andet end, at du og din hud er på bølgelænge, at I følges ad og stråler i hinandens selskab. Om end din hud er kombineret, fedtet, sensitiv, tør, helt normal eller mangler glød, kan du nedenfor læse om, hvordan I sammen kan finde jer godt til rette med Rudolph Care ansigtscremeolie og serum.

 

Kombineret / fedtet hud

Har du kombineret eller fedtet hud, anbefaler vi som udgangspunkt vores lette ansigtscreme, Firming Therapy Moisturizer. Firming Therapy Moisturizer tanker huden op uden at fedte – hvilket typisk er ideelt for kombineret og fedtet hud. Hvis du har kombineret hud, hvor nogle områder som fx kinderne er tørre, men resten fedtet, kan du på disse områder supplere med Acai Facial Oil. Vi erfarer også, at mange med kombineret hud har glæde af Smooth Operator Serums øjeblikkeligt udglattende og ensartende effekt under ansigtscremen.  

 

Tør / sensitiv hud

Har du tør og/eller sensitiv hud, der trænger til fugt og næring? Føles huden stram og oplever du tørhedsrynker? I så fald er der flere muligheder for dig, alt afhængigt af, hvor sensitiv din hud er. Hvis din hud er meget sensitiv,  anbefaler vi dig Acai Anti-stress Facial Cream. Den er rig på olie og beroligende ingredienser, som virker afbalancerende på huden – derfor er særligt sensitiv hud glad for netop denne creme. Hvis du er mindre sensitiv, men i højere grad oplever tørhed og linjer, du gerne vil omfavne, anbefaler vi, at du lærer Firming Therapy Moisturizer at kende. Firming Therapy Moisturizer udfylder huden med super-fugtgivende hyaluronsyre, vitaliserende æblestamceller og et hav af vitamin-spækkede ingredienser fra det grønne køkken; broccoli, avocado, mango og mange flere. I samarbejde og optimal synergi arbejder Firming Therapy Moisturizer og vores Firming Perfector Serum rigtig godt sammen – de er nemlig udviklet til formålet. Brug Firming Perfector Serum under din ansigtscreme om dagen og/eller natten, hvor den vil booste din hud med fugt og fylde. Et sidste tip til særligt tør hud er at supplere med Acai Facial Oil efter behov – blandet i ansigtscremen om morgenen eller ovenpå din Firming Perfector Serum om aftenen. 

Tør og sensitiv hud kan være vanskeligt at rådgive om, når vi ikke kan se din huds tilstand – derfor er det vigtigt, at du gør dig tanker om, hvad din hud har brug for, og hvordan den føles tør og sensitiv.

 

Manglende glød

Mangler din hud udstråling, liv og glød, kan det være en rigtig god idé at invitere et serum ind i din hudplejerutine. Hvis din hud generelt er til den tørre side, eller hvis du vil omfavne linjer, er Firming Perfector Serum din nye bedste ven. Hvis du er ude efter en ensartet overflade på din hud, som emmer af udstråling, er Smooth Operator Serum sikkert noget for dig. Udover de to serummer er Acai Facial Oil også en sikker glød-booster, som vil nære din hud og give den fornyet vitalitet med sine essentielle fedtsyrer og antioxidanter. 

 

Normal hud

Hvis du ikke kan finde din hudtype ovenfor, er din hud måske bare helt normal? Din huds tilstand er god og udtørrer ikke. Hvis det er tilfældet, har du mere eller mindre frit valg på hylderne – men prøv først at spørge dig selv, hvad du ønsker at se og mærke på din hud? Ønsker du en beroligende og velnæret fornemmelse (Acai Anti-stress Facial Cream), et opstrammet og ensartet resultat (Acai Anti-ageing Facial Moisturizer) eller et vitaminshot fuld af fugt, fylde og næring (Firming Therapy Moisturizer)? Måske er du til den rene acaiolie fra Facial Oil, som revitaliserer din hud og får den til at stråle. Serum er også god til normal hud; Firming Perfector Serum, hvis du ønsker fugtboost og fylde, og Smooth Operator Serum, hvis du ønsker en øjeblikkelig primer-effekt og masser af udstråling. Den ultimative Rudolph Care-kombination til erfaren 50+ hud lyder således:

Morgenrutine: Brug Smooth Operator Serum efterfulgt af Acai Anti-ageing Facial Moisturizer. Denne kombination er ideel til dagtimerne, da den både nærer og plejer huden, men også ensarter huden og gør den klar til makeup, hvis man bruger det. 

Aftenrutine: Brug Firming Perfector Serum efterfulgt af Firming Therapy Moisturizer. Denne kombination kalder vi også ’Firming Couple’, da de er udviklet til at arbejde i effektiv og optimal synergi med hinanden. De to power-produkter vil være et vitamin-shot til din hud, som kan få lov til at arbejde med din hud hele natten – og du vil vågne med en hud, der stråler af fugt, fylde og velnærethed. 

 

Pssst... øjencreme er endnu et redskab til at imødekomme linjer og tørhedsrynker.
Læs om vores Acai Eye Cream her, som også er ideel for dig med erfaren hud. 

Produkterne til den erfarne 50+ hud

 

Firming Therapy Moisturizer

50 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Firming Perfector Serum

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-Ageing Facial Moisturizer Travelsize

20 ml
295,00 kr.
Please wait..