Det glæder jeg mig til i november

Jeg glæder mig til at begynde så småt på julen. Det er egentlig ikke fordi jeg synes, at julen skal starte allerede i november, men når man er skilsmisseforældre, som vi er, og ikke har sine børn hele december, så bliver den måned ret kort. Vi har mange traditioner og der er mange ting, jeg gerne vil lave med mine børn i julemåneden. Børn elsker jo jul, så for dem, gør det nok ikke så meget, at vi tyvstarter på julerierne allerede i november. Det gør faktisk også at december bliver en del mindre stresset. Både for børn og voksne.

De juleting, vi tager hul på allerede midt i november er blandt andet bagningen. Det er hyggeligt og kagerne kan jo sagtens holde sig. Vi kan virkelig også godt lide at gå i Tivoli når der er pyntet op. Det er altid en oplevelse og noget alle synes er hyggeligt. En anden tradition vi har, som faktisk er at klippe snefnug i silkepapir til at hænge på vinduerne. Det er faktisk mere vinterpynt end julepynt, men vi gør det hvert år. Så limer vi dem direkte på ruden med en limstift og lader dem pynte helt til januar.

En anden hyggelig ting vi starter tidligt på er at købe julegaver sammen med børnene. Altså de gaver, som børnene gerne vil give. Så får vi sammen et overblik over hvem, der skal have hvad. Jeg kan godt lide at bakke lidt op omkring den måde børn tænker gaver på. Det handler så meget om at give noget, der passer lige til modtagerens interesser. Isolde vil gerne give oplevelser, og laver dem tit selv. Sidste år fik jeg et kuponhæfte, der kunne udløse små hjælpeopgaver så som at Isolde ville gå tur med hunden eller lave mad. Og hjemmelavede gaver kan tage tid, så tidligt start kan være smart.

 

Vi har netop sendt en skattet medarbejder videre i sin karriere og ved årsskiftet skal vi sige farvel til endnu en. Det er selvfølgelig altid trist, men jeg vælger at fokuserer på muligheden for at åbne nye døre, når der er medarbejdere, der siger farvel. Derfor glæder jeg mig til at skulle kaste boldene lidt op i luften og ansætte nogle nye medarbejdere til Rudolph Care, og sætte ekstra kræfter ind – i flere retninger.  Jeg går meget op i sammensætningen af holdet, for det er personerne, der betyder noget, og derfor er det så vigtigt at sammensætte dem, så de kan løfte bedst muligt. Min filosofi er at det er vigtig at holdet spiller godt sammen, for de er så meget stærkere sammen end hver for sig. Det kræver noget arbejde, og det kan tage tid, men det er samtidig virkelig spændende.

 

Og så glæder jeg mig til at bruge endnu mere tid på mit ”projekt stærk krop”. Jeg er startet til pilates, og det er sindssygt godt. Det er så grundigt og nørdet, og det kan jeg godt lide. Derfor har jeg skruet op for intensiteten og skal nu gå to gange om ugen. Jeg fortsætter med mine yoga-enetimer, for dem elsker jeg. Jeg tror, at det er fordybelsen, jeg er blevet vild med. Det der med at få varmen indefra, via vejrtrækningen – det er nyt for mig, og egentlig ikke så kompatibelt med mit temperament, der jo helst vil have masser af fart og hård træning. Men det virker, og jeg glæder mig over, at jeg bliver bedre og bedre til fordybelsen hver gang, og jeg glæder mig over, at jeg bygger min krop op ordentligt og på en mere tålmodig måde end sidste gang, hvor jeg faktisk endte med at ødelægge mine mavemuskler.

 

 

Jul à la Rudolph Care

Planlægning er vigtig i julemåneden og du kan allerede nu sætte et par krydser i kalenderen...

Skarums Julehjælp

Sarah og hendes mand Nikolaj i gang med gløggen til deres julefest, som de holder for deres venner...
 

Signature Notes Huile de Parfum purse edition

8 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Huile de Parfum

30 ml
745,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Eau de Parfum

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..
Share on: