Det glæder jeg mig til i september

Efterårshygge

Jeg glæder mig faktisk til ikke at have en forventning til vejret. Ikke fordi man skal tale så meget om det vejr – vi kan jo ikke gøre noget ved det, og det har været…okay. Vi har da fået noget solskin og fordi vi har været i sommerhuset, har vi bare kunnet gå indenfor lynhurtigt, hvis vejret drillede. Når det er sagt, så har jeg gået og ventet på de der solskinsdage, der aldrig rigtig blev varme, så jeg glæder mig til i september, hvor jeg vil sidde ved vores nye bålsted i gummistøvler og striktrøje og synes, at det er helt perfekt – for nu er det jo september. Og så ikke et ord mere om det vejr.

 

rudolph care i norge 

I september skruer jeg lidt op for arbejdet igen, og jeg glæder mig til at forberede det sidste til en større lancering i Norge. Vi har nemlig indgået en aftale med en stor distributør i Norge, og det er stort for både mig og brandet. Rudolph Care har faktisk været i Norge lige så længe som det har været i Danmark, siden 2009, men kun ligget i et lille udvalg af supergode butikker. Steder, der har været med til at løfte Rudolph Care, og som jeg er så taknemmelig for at have ligget i. Nu er vi klar til næste skridt, og til en ret stor udvidelse med en større virksomhed i landet. Derfor glæder jeg mig til at lave de sidste interne ting med virksomheden til lanceringen i oktober. Jeg glæder mig faktisk altid, når jeg skal besøge Norge. Jeg holder meget af de nordmænd, jeg kender, og jeg bliver bare så glad af at høre sproget. Så jeg glæder mig også til at lære sproget bedre at kende, til at lære landet bedre at kende, og generelt til at bruge meget mere tid deroppe. Heya Norge!

 

2 x fødselsdag

I september har både Alfred og Claus fødselsdag, og jeg glæder mig til at fejre dem begge. Sommeren er i vores familie fyldt med fødselsdage – over seks i familien har fødselsdag i juni og juli – så vi mødes mange gange til sang og kage om sommeren. Alfred har været med til så mange fejringer nu, at han har fanget konceptet. Hvis vi siger fødselsdag, så råber han spontant ”hurra”, og så synger han ”og kager til” – det eneste han kan fra fødselsdagssangen. Han vil forstå, når det bliver hans fødselsdag i år, og det bliver sjovt at se. Jeg glæder mig også til at fejre min mand – han har fødselsdag sidst i september og han trænger til noget uforstyrret kærlighed. Vi har en ret vild kærlighedshistorie, og på de fem år, vi har kendt hinanden, har vi fået to børn, han er flyttet til København, og vi har købt lejlighed – det har været ret heftigt. Særlig fordi vi har fået to børn indenfor halvandet år, trænger der til at komme noget ro på. Jeg synes også, at han har passet mere på mig end jeg har passet på ham, og det er ikke fordi han klager, men jeg synes altså, at han fortjener noget særligt nu. Og fødselsdagen er en god anledning til at skyde noget i gang – jeg kan ikke fortælle hvad, for han læser jo med….

 

all about love 

Claus og jeg skal på kærestetur. Vi er næsten færdige med sommerhusbyggeriet, og nu skal vi simpelthen have en uges ferie. Altså de to små skal med, men det er jo piece of cake, når der kun er to. De store børn har været på solrejser med deres andre forældre, så de er dækket ind på D-vitamin-kontoen, og nu er det vores tur til at få sol og varme på kroppen. Vi skal nyde hinanden og nyde, at vi ikke skal kaste os over de daglige gøremål og al det praktiske. Der skal fyldes på med nydning, så sommeren forlænges lidt.

seriøs yoga og mig-tid

I september begynder jeg mit projekt med at få styrket min krop, og jeg har lige lavet en aftale om ti gange yoga med privat undervisning hos Malene Bak, som jeg kender. Hun laver nogle ret fede, korte yogaprogrammer, som man kan downloade og så lave derhjemme, når det passer ind i programmet. Jeg har programmerne, men de er for hårde i forhold til hvad min krop og især min mave kan holde til lige nu. Så Malene skal undervise mig i den stille yoga, som ellers ikke har sagt mig før, fordi jeg helst svede, men som jeg nu har opdaget faktisk kan være lige så hård som den hurtige yoga. Jeg har booket mig halvanden time om ugen, der ligger på et fast tidspunkt. Det bliver godt og jeg glæder mig til at blive guidet helt ind i stillingerne, for jeg har virkelig brug for at connecte med min krop igen. Oveni det får jeg også regelmæssigt akupunktur, og alene det, at jeg skal ligge stille i en hel time med nålene i, det er fedt. Men også cykelturen frem og tilbage – helt for mig selv – det er frihed. To gange tyve minutters frihed. Det er godt.

 

Sun Body Oil SPF 50

150 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..

Acai Cleansing Milk

Acai Cleansing Milk
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
Share on: