Du kan aldrig få for meget Body Lotion

Økologisk, bæredygtig luksus Body Lotion i ekstra stor emballage limited edition

"Jeg bliver altid lidt ærgerlig, når min Acai Body Lotion løber tør. Det er jeg ikke ene om. Acai Body Lotion trænger hurtigt ind, fugtmætter og har en sublim langtidseffekt, som holder min hud fugtmættet hele dagen. Nu i en 400 ml version, som (næsten) aldrig løber tør og som jeg ved, vil glæde mange”

Andrea 

 

Andrea Elisabeth Rudolph elsker Body Lotion fra Rudolph Care

Acai Body Lotion er et Andrea’s absolutte yndlingsprodukter i serien. En klassiker man aldrig har lyst til at løbe tør for. Vi lancerer derfor vores hurtigt absorberende og langtidsnærende Acai Body Lotion i en queen size luksus version. Acai Body Lotion Limited Edition. Fyldt med naturlige ingredienser af højeste kvalitet, som holder huden blød og fugtmættet hele dagen – uden at fedte.

Acai Body Lotion er specielt udviklet til tør hud og er også velegnet til sart, følsom og irriteret hud. Et højt indhold af acai styrker huden og gør den spændstig, mens økologiske olier af jojoba, sød mandel, kokos, oliven og sheasmør holder huden silkeblød dagen lang. 

Acai Body Lotion Limited Edition fås i et begrænset oplæg og så længe lager haves. Den perfekte gave til dig selv, eller en du kender, der elsker blød hud på den økologiske, luksuriøse måde. 

limited edition body lotion 400 ml

Share on: