Du kan mere end du tror (med dine produkter)

Scrub til læberne

Med Acai Lip Balm får du de blødeste læber, men du kan pleje dine læber endnu smukkere med en smule scrub. Ligesom du eksfolierer din hud i både ansigt og krop, kan læberne også have gavn af lidt blid eksfoliering – særligt ved årstidsskift, hvor læberne nemt udtørrer. Acai Scrub Mask er en mild skrubbemaske til dit ansigt, der blidt eksfolierer med små korn fra acaibær- og abrikoskerner. Samtidigt er masken fyldt med nærende olier og sheasmør, der er med til at give din hud et fugt-boost. Brug masken på læberne hver 14. dag og massér forsigtigt masken på dine fugtede læber. Uanset om du bruger skrubbemasken i ansigtet eller på læberne vil Acai Scrub Mask øge blodcirkulationen, der vil give dig sund glød og røde, friske læber. Afslut med Acai Lip Balm for fugt og beskyttelse. Og så virker den bløde balm tilmed også genialt som SOS til tørre neglebånd!


Fra øje til mund  

Døjer du med linjer omkring læberne eller ønsker du at forebygge dem, kan du med fordel bruge lidt af din Acai Eye Cream på huden ved læberne. Øjencremen er parfumefri og skabt til de sarte øjenomgivelser, men den virker også perfekt omkring dine læber. Indholdet af acacia senegal gum modvirker ældningstegn og egner sig derfor godt til de fine linjer omkring både øjne og læber, som cremen udglatter, så huden virker mere fyldig. 

Blød hud og bouncy hår

Tørt og trist hår viser sig oftest, hvis din hovedbund ligeledes er både tør og irriteret. Den bedste forudsætning for livlige lokker begynder nemlig ved hårrødderne, og derfor er det vigtigt indimellem at give din hovedbund lidt kærlig omsorg og pleje. Selvom Acai Body Balm er skabt med fokus på at give kroppen ekstra nærring, virker den lækre, fede balm også som en glimrende hovedbundskur. Balmen er rig på økologiske olier og bivoks, der giver intensiv pleje og dybdevirkende fugt til din hud. Varm Acai Body Balm i håndfladerne og massér balmen med fingerspidserne ind i hele din hovedbund. Tag et håndklæde om håret og lad gerne balmen virke en halv time eller længere. Hvis du har mod på det, kan du lade den sidde natten over. Når din kur er færdig skal du vaske balmen ud. Fordel din shampoo i håret inden du gør det vådt - det vil gøre det nemmere at fjerne olien i dit hår efter kuren.

Fine hæle og flotte hænder

Selvom der står håndcreme på tuben kan den også gøre gavn andre steder. Især dine fødder og tørre hæle vil takke dig, hvis du dækker dem i Acai Hand Creams smørbløde og ikke-fedtende næring. Det særlige ved Acai Hand Cream er netop, at den trænger hurtigt ind i huden, så du ikke behøver at sidde og vente og vifte med hverken hænder eller fødder. Og har dine hårspidser lige brug for lidt glans, så løb hænderne over spidserne, så den allersidste rest creme kan gøre lykke og gavn lige præcis her. 

 

Acai Facial Scrub Mask Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..

Acai Facial Scrub Mask

Acai Facial Scrub Mask
Share on: