Eksperterne guider: Sådan bruger du din ansigtsmist

27.03.2018

Læs om vores to forskellige ansigtsmist herRudolph Care ansigtsmist

Vores eksperter bliver ofte spurgt om hvilken mist, man skal vælge til sin hud. Bliv klogere på, hvad den rette ansigtsmist kan gøre for din hud, når vores Rudolph Care-ekspert, Dorthe, guider og deler hemmelighederne bag de to mist. 

Hvorfor skal jeg bruge en ansigtsmist?
”En mist er god at bruge som toner - eller skintonic - efter du har renset din hud både morgen og aften med et renseprodukt. Misten vil booste din hud med fugt og være et godt grundlag for din efterfølgende hudpleje. Derudover kan den bruges som et friskt pust og en opløfter i løbet af dagen efter behov.”

Hvad er forskellen på de to mist fra Rudolph Care?
Facial Mist er et boost af antioxidanter, som forebygger mod at huden ældes. Samtidigt virker den antibakteriel, let opstrammende og sammentrækkende på porrerne. Den er særligt god til moden hud samt kombineret/ let, fedtet hud. Vores Mist Delight er en mild og fugtgivende mist - og et boost af vitaminer og energi. Den er god til sensitiv og tør hud – men kan bruges af alle hudtyper, som et opfriskende pust i løbet af dagen.”

       Rudolph Care Mist Delight
Min hud er meget tør, hvilken mist skal jeg bruge?

Moisture Delight er ideel, da den tilfører masser af fugt til den tørre hud. Brug den også gerne løbende i gennem din dag for at opretholde hudens fugtbalance.”

Jeg drømmer om at mindske fine linjer, kan en mist være med til at afhjælpe problemet?

”Det er mere den efterfølgende hudpleje, der kan gøre noget ved dine fine linjer, men en mist kan forebygge, at der kommer flere ved at tilføre fugt og antioxidanter. Vælg Mist Delight, hvis din hud er tør eller sensitiv og Facial Mist, hvis din hud er moden, kombineret eller fedtet.”

      Rudolph Care Facial Mist
Min hud har tendens til at fedte – særligt i løbet af dagen, bør jeg stadig bruge en mist?

Facial Mist vil være god til dig. Den har en normaliserende effekt på de fedtede partier i ansigtet og trækker porrerne let sammen. Derudover virker den antibakteriel og mindsker herved urenheder.”

Min hud er meget sensitiv og reagerer let på vind, vejr og andre stressfaktorer, kan misten skabe balance?

”Ja, Mist Delight tilfører fugt og mindsker rødme. Den vil sammen med det rette valg af efterfølgende hudpleje afhjælpe problemet. Et godt match vil være vores Anti-stress Facial Cream, der både nærer huden med økologiske olier og sheasmør – og samtidig virker beroligende med kamille, aloe vera og rød troldnød, som afhjælper stresset hud.”

Andrea Rudolphs ansigtsmistHvordan skal jeg bruge min ansigtsmist?

”Hold din arm let bøjet og let løftet over dit ansigt - i en afstand af ca. 40 cm. Hold øjne og mund lukket. Spray direkte på dit ansigt, hals og bryst. Du kan også spraye misten på et stykke vat og påføre ansigtet – det foretrækker flere af vores kunder særligt med Facial Mist, når den bruges som toner. Du kan bruge din mist så ofte, du har lyst - eller hvis din hud har behov for det i løbet af dagen.”

Skal jeg bruge misten sammen med andre produkter?

”Hvis du bruger din mist i løbet af dagen f.eks. ovenpå makeup – bruges den alene. Hvis du bruger misten som en toner/ skintonic morgen og aften – skal du altid rense din hud først med et renseprodukt, der fjerner skidt, snavs og evt. makeup. Så bruger du misten og slutter af med din foretrukne ansigtshudpleje.”

Psst. Vil du lære endnu mere om, hvordan du kan bruge din mist i din hudplejerutine? Læs eller genlæs artiklen om Facial Mist her.

Mist Delight & Facial Mist
Share on: