ELLE Style Awards a la Andrea

Dagen før

Min hud er faktisk lidt sart, så jeg sørger altid for at fjerne hår og plukke bryn et par dage før, jeg skal noget. Så undgår jeg at huden ser rød og irriteret ud.

Dagen før ELLE Style Awards var jeg ekstra omhyggelig med A Hint of Summer. Vores selvbruner er udviklet til at blive blandet med creme eller olie, men min hud tager ikke så hurtigt imod farve, så jeg bruger den rent. Det ved jeg, at jeg kan gøre, fordi jeg har testet den igennem lang tid. Det er ikke noget, jeg vil anbefale dig at gøre dagen før en vigtig begivenhed, hvis du ikke har testet det først. Den kan godt give virkelig meget farve.

Før festen

Først et dejligt bad med Body Scrub og lidt hovedbundsmassage, mens jeg vasker hår. Håret blev i øvrigt bare stylet med lidt olie, så looket ikke blev alt for yndigt.

Kroppen blev forkælet med et ekstra gavmildt lag Body Lotion og suppleret med Golden Kiss Body Oil på arme, bryst og på ryggen – alle de steder kjolen viste huden frem. Og så brugte jeg selvfølgelig Roll-On Deo. Jeg skulle uddele prisen for Bedste Stylist – sammen med min søster der har designet det smukke print som hele arrangementet var pakket ind i – og deo’en sørgede for, at jeg ikke stod helt svedig på podiet.

Jeg elsker hvordan Facial Scrub Mask kan give huden fugt og glød, og den brugte jeg selvfølgelig. Så Facial Mist og Anti-Ageing Serum. Jeg tester for tiden en ny ansigtscreme – en let og ekstremt fugtgivende creme med blød og let konsistens – og den var det perfekte underlag for makeuppen.

Makeuppen

Det var en professionel makeupartist, der lagde min makeup, og jeg er faktisk ikke helt sikker på hvilke mærker, hun brugte, men hun brugte mineralpudder. Det bruger jeg ikke til daglig, og jeg er ikke så vild med det lidt pudrede look, som mineralpudderet kan give indtil huden har varmet den op. Så jeg varmede et par dråber Facial Oil op i håndfladerne og duppede det forsigtigt ovenpå makeuppen, da hun var helt færdig. Det gør ikke huden fedtet at se på, men giver en glød og et levende look, som jeg ikke synes, at makeup kan gøre.

Til sidst brugte jeg min egen lipgloss fra Jane Iredale. Den er egentlig bare gennemsigtig og ikke så shiny. Neglene fik et enkelt lag lak med den giftfri lak fra Åcquarella. Voila!

På med den smukke kjole som Jesper Høvring havde syet til mig, den bedste accessorie, jeg kan tænke mig, under armen, og så afsted til fest. 

 

Kærligst, Andrea 

Golden Kiss Body Oil

Golden Kiss Body Oil
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

En gylden guide til sommerglød

A Hint of Summer
Share on: