En bid af Tina Nikolaisens beautyunivers

Tina Nikolaisens beautyunivers hos Rudolph CareBeauty er et begreb, en følelse og handlinger som for mange har et meget personligt præg. Hos Rudolph Care nyder vi at dykke ned i det lille, subjektive ord for at høre, hvordan mennesker omkring os tolker og praktiserer det. I dagens indlæg tager vi et smugkig ind i Tina Nikolaisens beautyunivers.  Tina er Magasindirektør og Chefredaktør hos Alt for Damerne, og i dag skal du læse lidt om, hvordan hun forholder sig til beauty, både fysisk og mentalt.

Hvad tænker du, når du hører ordet ’beauty’, og hvad er det for dig?

"Når jeg tænker beauty og skønhed, tror jeg, at mange typisk tænker, at det har noget at gøre med at bruge meget makeup og mange forskellige produkter, men for mig er skønhed at være naturlig. For mig er beauty ofte også forbundet med ro og velvære i forbindelse med en løbetur, yoga, eller en tur i sauna. I bund og grund handler det om, at man gør noget godt for hele sin krop, sit sind og sin sjæl. Man kan selvfølgelig ikke lave om på, at man som 46-årig, som jeg er, begynder at finde linjer og rynker, men jeg tror i virkeligheden, at den bedste kur mod det er, at man har det godt med sig selv."

Hvis du skulle vælge et favorit Rudolph Care produkt:

"Så vil jeg vælge Facial Scrub Mask. Den bruger jeg til vildt mange ting. Jeg bruger den i min rutine, men eksempelvis også, hvis jeg skal i sauna efter en løbetur. Her smører jeg den på, inden jeg går i sauna, og her virker den som en dybderensende maske for mig. Og hvis jeg må vælge ét produkt mere, så vil jeg vælge Facial Oil."

Tina Nikolaisens beautyunivers hos Rudolph CareHvordan er din beautyrutine, og er der noget, du vægter ekstrahøjt i din rutine?

"Jeg renser altid mit ansigt om aftenen, og jeg sørger selvfølgelig altid for at tage min makeup af. Efter det bruger jeg en god natcreme, fordi jeg rigtig godt kan lide tanken om, at der er noget der arbejder for én om natten. På mit natbord står også en håndcreme, som jeg smører mine hænder godt ind i. Især om vinteren har jeg nogle gange et par bomuldshandsker på om natten, som jeg tager på efter at have smurt mine hænder ind. Med dem kan jeg virkelig se en forskel, når jeg vågner om morgenen.

I forhold til makeup synes jeg, at det er for meget, hvis man lægger mærke til det. Jeg tager selvfølgelig mascara på for ikke at have bittesmå øjne, men for mig kan makeup også være en highlighter eller lidt olie på kinderne.

Jeg bruger meget olie på min krop, og det er noget jeg vægter højt i min rutine. Jeg bruger en gang imellem også en lille smule olie bag ørene, inden jeg skal til yoga, da det giver mig en rar helhedsfornemmelse."

Hvad er dit bedste beautytip?

"At tage natten i brug. Der har man 6-7 timer, plus minus, hvor kroppen hviler, og hvor en god creme virkelig har chancen for at arbejde med ansigtet. Det gælder selvfølgelig også for hænderne og resten af kroppen."

Iværksætterbeundring: Hannah Løffler Schmidt

Hvordan startede det hele? "Jeg har lavet TV i mange år, og jeg havde netop besluttet mig for...
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
Share on: