En fødselsdagsgave til dig

Facial Oil 8 ml fra Rudolph Care

 

I anledning af Rudolph Cares 10-års jubilæum har vi skabt en unik jubilæumsversion af vores populære ansigtsolie; Acai Facial Oil - Anniversary Edition (8 ml). Acai Facial Oil består af ren, økologisk acaiolie. Hver dråbe nærer din hud med rige vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Den eksklusive olie kan anvendes til alle hudtyper - og giver huden en sund glød og fugtmættet udstråling.

Gennem hele festlige februar giver vi dig en Acai Facial Oil -  Anniversary Edition (værdi 424,-) med i alle ordre, når du handler for mere end 795 kr. på rudolphcare.dk. Og så betaler vi din fragt på danske GLS-ordrer gennem hele februar, som et ekstra fødselsdags-treat.


"Acai Facial Oil er et lille mirakel, som giver min hud energi og nyt liv på selv den mest grå dag. Jeg har endnu ikke mødt nogen, der ikke er imponerede over den. Acai Facial Oil er ren, økologisk acaiolie, som har en unik kombination af antioxidanter, vitaminer og mineraler, som fugter huden, gør den smidig og giver den en dugfrisk glød – et bevis på, at det enkle kan være supereffektivt. Jeg vidste fra starten, at den her olie var noget helt særligt, og den dag i dag kan jeg stadig ikke undvære den."

Andrea Elisabeth Rudolph ♥

 

Sådan bruger du Acai Facial Oil Anniversary Edition:

Brug ansigtsrullen til at påføre olien i pilenes retning over hele ansigtet. Hold gerne rullen en anelse på skrå - til du har opnået rette mængde produkt. Massér dit ansigt, med dine fingre eller med rullen, ved at trykke let med glidende bevægelser i pilenes retning – skiftevis højre og venstre side. Gentag bevægelsen 3-5 gange på hvert punkt.

Slut af med dybe tryk med hele håndfladen i panden, tindingen, over øjnene, kinder, kæbe og hals. Olien vil trænge dybere ind og booste hudens styrke og glød indefra.

Facial Oil kan bruges alene, som dag- og eller natpleje - og med Anti-ageing Serum, Moisture Delight, Anti Stress Facial Cream eller Anti-ageing Moisturizer.

Køb de otte ti-års-fødselarer her

 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..