En ny skønhedsstandard

Rudolph Care er fast besluttet på at gøre en positiv forskel – ikke bare for din hud, men også for den verden, vi lever i. Derfor skaber vi eksklusive skønhedsprodukter, der tager bæredygtige hensyn til mennesker og miljø.

Andrea og acai i Brasilien

Som det første skønhedsbrand i verden kombinerede Rudolph Care i 2009 en økologisk certificering med en miljøcertificering: Cosmos og Svanemærket er to certificeringer, der er uenige om det meste, men som på hver deres måde stiller forskellige, skrappe krav til både indhold, miljø og sundhed, og som tilsammen skaber en sikker livscyklus for produkterne.

“Rudolph Cares kombination af en økologi-certificering og en miljø-certificering giver dig en stor, grundlæggende tryghed – og den tryghed, ønsker jeg, skal blive til en standard i branchen. Sikkerhed, gennemsigtighed – og dermed tryghed for dig burde være et minimum og ikke noget ekstraordinært, men noget, man automatisk forventer af sin skønhedspleje. Det er ambitionen,” forklarer Andrea. 

Samtidigt ønsker Rudolph Care at udfordre både skønhedsindustriens og forbrugernes opfattelser af, hvad et økologisk skønhedsprodukt skal kunne. “Bæredygtighed og miljøhensyn behøver ikke være brunt og kedeligt og synonym med ’mindre’ – det kan være lækkert, effektivt og lige så godt som det, du plejer at bruge – endda bedre,” fortæller Andrea.

Og hvad betyder det så? Det betyder, at alle de ingredienser, vi anvender, er sikre og kan nedbrydes af både din krop og af naturen. Samtidigt lever vores emballage op til strenge krav til både miljø og sundhed. Det er vigtigt, fordi emballage med potentiel skadelig kemi kan smitte af på dit ellers rene produkt. Det ændrer ikke ved, at emballage lige nu er udfordrende. Vi er kommet langt, men arbejdet med at begrænse vores miljømæssige aftryk stopper ikke her. Vi evaluerer og udfordrer konstant vores nuværende emballageløsninger – og udvider vores egen horisont ved hele tiden at være nysgerrige på nye muligheder, der kan gøre os endnu bedre til at lave bæredygtige emballageløsninger. Rejsen er lige begyndt.

Hvad betyder bæredygtighed egentlig for Rudolph Care? Hos Rudolph Care forsøger vi at tænke bæredygtighed ind i alt, hvad vi foretager os. Først og fremmest handler det om at handle ansvarligt og give kloden noget tilbage. “Der er mange parametre, der skal være opfyldt, før man kan kalde en adfærd for bæredygtig. Det vigtigste parameter er ansvar – og med det mener jeg, at vi skal tage både et etisk, økonomisk, socialt og miljømæssigt ansvar,” forklarer Andrea.

Vi bruger så mange af klodens ressourcer, og det har enorme konsekvenser for både naturen og hele menneskeheden. Derfor er et af de bærende principper hos Rudolph Care, at vi skal give så meget som muligt af det lånte tilbage til kloden og til de mennesker, der befolker den. “Vi er optaget af bæredygtighed, som afspejles i vores valg af certificeringer, men i høj grad også, når det handler om brugen af for eksempel acaibær. Når vi handler med lokale fra Amazonas, spiller vi en kæmpe rolle i forhold til at bevare regnskoven og skabe et økonomisk fundament for hundredevis af familier – det rammer meget godt, hvad vi mener med at give noget tilbage.”

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

Andreas historie

Begyndelsen på en god slutning