En ren start

Årets første måned giver anledning til at skabe nye, skønne rutiner for det kommende år. Hos Rudolph Care begynder vi år 2017 ved at sætte ekstra fokus på vores renserutiner, der danner grundlag for en sund, smuk og strålende ansigtshud.

 

I hele uge 2 (9. – 15. januar 2017) får du en Acai Cleansing Foam (50 ML) med i rejsestørrelse, når du handler Acai Cleansing Foam (150 ML) på vores webshop.

 

Acai Cleansing Foam er en økologisk, blød og lækker skumsæbe, der effektivt renser din hud fri fra snavs, fedt og bakterier, men samtidig er så mild, at den er velegnet til alle hudtyper og sagtens kan bruges hver dag.

 

 

Rudolph Cares tips til en daglig renserutine

 

Din ansigtshud er ofte ekstra udsat og kræver derfor også ekstra pleje og opmærksomhed. For at skabe det bedste grundlag for en smuk, velplejet hud er det vigtigt at forkæle din hud med en stabil, blid og effektiv renserutine.

 

1. Et af de vigtigste tips i en daglig renserutine er at behandle huden nænsomt. Acai Cleansing Foam renser huden blidt i dybden med troldnød og rød solhat, der modvirker urenheder, hvor både kamille, acai og aloe vera beskytter og efterlader huden fugtet. Anvend sæben ved først at fugte ansigtet let med lunkent vand, tryk en enkelt gang på pumpen og påfør den skummende sæbe i hele ansigtet. Vask efterfølgende sæben af med lunkent vand.

 

2. Har din hud brug for ekstra pleje, kan du fortsætte din rutine med Acai Facial Scrub Mask - en ansigtsmaske, der både fugter og eksfolierer huden. Har du ikke tid til at anvende produktet som maske, kan du bruge Acai Facial Scrub Mask sammen med Acai Cleansing Foam, der giver ren hud med smuk glød på et øjeblik. Brug dog kun masken 1-3 gange om ugen.

 

3. Afslut din rens ved at duppe dit ansigt med koldt vand, der forsegler hudens porer. Giv efterfølgende din hud et forfriskende, antioxidant boost med Acai Facial Mist, der både fugter og holder huden ren, så du undgår tilstoppede porer. Sidste step i din daglige rutine er selvfølgelig masser af fugt, som du giver huden med serum, som Acai Anti-ageing Serum samt en god ansigtscreme, som Acai Anti-stress Facial Cream eller Acai Anti-ageing Facial Moisturizer.

 

Få mere inspiration til dine Rudolph Care produkter og følg vores blog Rudolph Stories