En skøn start på din dag

En god dag begynder med en god morgen. Derfor er det særligt vigtigt, at få skabt nogle gode morgenrutiner, der nemt kan gøre din morgen perfekt og få dig hurtigt ud af døren. Starter du dagen med et friskt bad, så ved du også, at en god, velduftende shampoo er uundværlig. Den er den hurtigste vej til følelsen af velvære og luksus i hverdagen.

Herbal Mint Shampoo er en luksuriøs og nærende shampoo med udtræk af økologiske grønne urter, der nænsomt styrker håret og modvirker tør og irriteret hovedbund. Shampooen har den skønneste, milde duft af mentol, der vækker både din hovedbund og dine sanser, og som giver dig en frisk start på dagen.

Blossom Shampoo renser skånsomt dit hår, mens det samtidigt plejer og giver næring med styrkende ingredienser som morgenfrue, hvedeprotein og aloe vera. Udtræk fra økologiske bær og blomster, styrker og genopbygger håret, og gør det smukt og glansfuldt, så du kommer ud af døren med perfekte lokker.

3 Tips til din hårvask

1. Stimuler din hovedbund ved at give dig selv en lille massage med Herbal Mint Shampoo. Den friske mentol prikker let på huden og virker ekstra opkvikkende på hårrødderne, som medvirker et sundt hår. Afslut gerne din hårvask med koldt vand, der forsegler hårstråene, og giver håret glans.

2. Lad gerne din Blossom Shampoo sidde et til tre minutter ekstra i håret, så de nærende ingredienser virkelig får lov til både at rense og pleje dit hår i dybden. Har dit hår brug for lidt ekstra pleje, så brug Forever Soft Conditioner efterfølgende. Det vil give dig de smukkeste velplejede og bløde lokker. 

3. Begge shampooer er velegnede til alle hårtyper og kan også sagtens bruges af mænd. Og så er de begge ultra drøje i brug, så du behøver ikke mere end et enkelt pump – måske to, hvis du har meget langt hår – for at have shampoo nok til en skøn hårvask.

 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..

Om Hair Care

En shampoo med den rigtige lyd

Forever Soft Conditioner

Forever Soft Conditioner

Blossom Shampoo

Blossom Shampoo
Share on: