En skrubbende gave til dig i oktober

(KAMPAGNEN ER UDLØBET)

 

Acai Body Scrub 50ml fra Rudolph Care

I sidste måned bød vi velkommen til en ny rejseven, Acai Body Scrub 50 ml, og i hele oktober kan du hilse på denne lille, bløde sag, når du handler på vores webshop. 

I hele oktober måned 2018 giver vi nemlig en Acai Body Scrub 50 ml med i gave.

Lidt om den gyldne scrub

Acai Body Scrub er en eksklusiv og effektiv body scrub fyldt med naturlige ingredienser og fine skrubbekorn fra acai og abrikos, der eksfolierer blidt og effektivt – helt uden at ridse eller forstyrre huden.

“Jeg elsker at tage mig tid til at bruge body scrub i badet. Og jeg mener virkelig at tage mig tid til det. Først bader jeg og løber huden over med min loofah. Så slukker jeg vandet og tørrer mig let med et håndklæde, og så polerer jeg hele kroppen med Acai Body Scrub. Jeg skrubber til blodet bruser og huden summer – elsker den fornemmelse."

- Andrea Elisabeth Rudolph 

Efter du har skrubbet dig med Acai Body Scrub vil du opleve den blødeste hud. Din hud har nemlig på samme tid modtaget et nærende fugt-boost fra økologisk raps og olivenolie. 

Når huden er tør, og du er klar til næste trin, kan du med fordel toppe kropsforkælelsen med vores Acai Body Lotion, Acai Body Oil eller Acai Body Balm. 

 

Shop

 

Exfoliating Soap

190 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion Limited Edition

400 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..