Er du en af de heldige?

Uanset om det er til strand og sol, eller sne og ski, du rejser til, så er solbeskyttelse til din vinterlyse hud et must. Din hud har ret lav modstandskraft overfor solens stråler, fordi den ikke bliver udsat for ret meget UV-bestråling i Danmark i vinterhalvåret, og bliver derfor hurtigere rød og forbrændt. Det gælder både i sand og sne. Faktisk reflekteres solen UV-stråler lige meget fra sand og vand som fra sne, ligesom du også udsættes for UV-stråler, selvom du nyder livet under en parasol.

Beskyt dit ansigt en dagcreme med solbeskyttelse. Jo højere faktor, jo bedre beskytter du huden mod fremtidige rynker. Og hvis du tænker, at det ikke helt matcher dit ønske om en solgylden glød, så vid, at du stadig oparbejder farve – bare på en naturlig og langt mere sikker måde.

 

SOS

Skulle uheldet være ude og du ender med rød, forbrændt hud, så spis et gram smertestillende og læg en kold klud på huden. Smertestillende (ex. Ipren, der indeholder acetylsalicylsyre, der virker anti-inflammatorisk) hæmmer betændelsestilstanden og kulden dulmer smerten. Og vent så et par dage med at udsætte huden for direkte sol.

 

SUN STICK SPF 50

Perfekt til ture til både sand og sne. Den lækre, semi-matte stick sikrer dine læber, kinder og næse og andre meget udsatte steder fra at blive brændt af i solen. Den fungerer også som en eminent primer under din læbestift…

 

SUN CREAM FACE SPF 30

En uundværlighed på alle ferier – og i sommerhalvåret herhjemme. Den fedter ikke, men holder huden fin og fugtet.

 

TRAVELSIZE

Er turen ikke så lang, så kan du måske bare nøjes med en travelsize. Sun Body Lotion beskytter, fugter og forfiner din hud – og så fedter den ikke.

 

 

En snak om solen med Hans Christian Wulf

 

Sun Body Lotion SPF 15 - Shimmer Edition

100 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..

Q & A

A Hint of Summer
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..
Share on: