Et forårsfrisk fugtboost

Andrea Elisabeth Rudolph Forårshud

Kiss Dry Goodbye


Foråret bringer to opfriskende og super fugtgivende nyheder med sig: Mist Delight – Refreshing and Hydrating Facial Toner og Moisture Delight – Facial Cream for Thirsty Skin.

”Nogle gange har huden bare brug for noget let. Noget, der opfrisker og koncentrerer sig om at tilføre masser af fugt med en konsistens, som smelter ind i huden. Moisture Delight er kulminationen på mange måneders tests, forbedringer og forberedelser. Jeg lancerer aldrig et produkt, som jeg ikke er 100 procent tilfreds med, men ind i mellem er der produkter, som jeg og teamet bare er ekstra begejstrede for. Sådan har vi det med Moisture Delight.”

- Andrea Elisabeth Rudolph

Vi kalder den nye, lette Moisture Delight for ’Facial Cream For Thirsty Skin’. Moisture Delight er en fugtgivende og opfriskende ansigtscreme, der indeholder en unik kombination af ekstrakt fra bl.a. agurk, ingefær, hyldeblomst og hyben, som fungerer som en fugtgivende cocktail til tørstig hud. Cremen har samtidig et højt indhold af berigende, økologiske olier bl.a. arganolie og chiaolie, der beskytter og genopretter hudens naturlige elasticitet og efterlader den silkeblød med en smuk glød.

Cremen er mild og let og er et perfekt match til den unge og voksne hud, som ønsker masser af fugt og friskhed.

Rudolph Care

Den nye Mist Delight er en ekstraordinær, blid ansigtsmist, der opfrisker din hud med masser af fugt og giver en øjeblikkelig følelse af energi og friskhed til huden, når den føles træt og tør. Mist Delight indeholder bl.a. ingefærekstrakt, der effektivt reducerer de frie radikaler - og derved beskytter huden mod forurening, og honningekstrakt, der naturligt tiltrækker og fastholder fugt. Samtidig er den rig på essentielle fedtsyrer, mineraler og vitaminer, der plejer huden og giver den friskhed, fugt og næring.

Den nye ansigtsmist er ideel til at give huden et let fugtboost gennem din dag - og er også rigtig god ovenpå din makeup, der bliver endnu mere smuk og naturlig at se på.

Psst... Hold øje med vores webshop og Instagram gennem marts måned, hvor det fugtgivende makkerpar inden længe lanceres. Vi glæder os og håber, du vil tage godt imod dem.

 

 

 

Share on: