Et grønt farvel

Tag et ekstra godt kig, og vink så farvel til den grønne farve. Alle de grønne emballager forvandles nemlig snart til den helt særlige Rudolphske lilla.

Den lilla farve, som de allerførste Rudolph Care produkter blev præsenteret i tilbage i 2009, er inspireret af acaibærret, og alle seriens produkter blev svøbt i farven. Altså, lige indtil vi lancerede Hand Soap og Hand Cream sættet. Det blev lavet i en sart lysegrøn farve – både for at bryde rækken af lilla produkter, men også fordi vi tænkte, at den grønne farve måske ville passe ind på flere badeværelser. Så kom Roll-On Deo ind i billedet, og fordi den er udviklet til både kvinder og mænd, fik den også lov til at bære den grønne farve. De små rejsestørrelser blev også grønne – måske mest fordi, vi faktisk var blevet ret glade for farven.

Men Rudolph Care er lilla, og derfor skal alle produkterne også være lilla igen. Det første produkt, der står for skud er Roll-On Deo. Vi ved, at der er mange mænd, der er glade for at bruge den, også Andreas Claus, men vi er sikre på, at de stadig er mænd nok til at bruge deres favorit-deodorant, også selvom den nu får en lidt mere feminint ydre. Indholdet er nemlig præcis lige så lækkert og effektivt som det plejer at være.

 

 

Acai Roll-on Deo sikrer en frisk og behagelig duft hele dagen – også når du træner og er fysisk aktiv. Den indeholder ikke antiperspiranter, men indkapsler lugt ved hjælp af det naturlige krystal Potassium Alum. Dermed får huden lov til at ånde og bevare sin naturlige balance. Acai Roll-on Deo har en let og cremet konsistens og absorberes hurtigt.

 

De næste produkter, der skifter farve, er de små rejsestørrelser. Men ikke på én gang. Vi vil gerne bruge alle de tuber, vi har liggende på lager først, så vi ikke smider en masse god emballage ud.

 

Så nu er du advaret, og hvis du er vild med den grønne, er det nu, du skal hamstre!

 

Acai Hand Cream

200 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Silky Soap

200 ml
125,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand & Body Soap Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
Share on: