Eye Creme – lille tube med stor effekt

økologisk opstrammende og udglattende øjencreme fra rudolph care

Det er ikke alle, der synes, at øjencreme er nødvendigt, mens andre ikke kan trække vejret, hvis de ikke får smurt lidt blødgørende creme om øjenomgivelserne (jo, virkelig!). Er du ikke sikker på om du er klar til den lille tube med det udglattende og opfriskende indhold, så bliv klogere her.

 

Hvad er Eye Cream?

Eye Cream er Rudolph Cares lille vidundertube, fordi den forener to perfekte løsninger for den sarte hud omkring øjet; den er nemlig både blødgørende og opstrammende. Det betyder, at den arbejder effektivt på at mindske linjer og rynker ved både at fugte og nære huden, og samtidig stramme den op. Cremen har blød og rig konsistens som sikrer næring til den fine hud om øjet, og så er den det perfekte underlag for din makeup (glem alt om tørre concealer-øjne her.)

 

Hvorfor bruge Eye Cream?

Vi bevæger vores ansigtshud om øjet mere end noget andet sted på kroppen. Vi smiler, griner, kniber sammen og bevæger øjet mere en 10.000 gange om dagen, og al den bevægelse gør det umuligt at undgå mimiske linjer. Det er også her de fleste ser de første tegn på ældning. Det handler ikke om at skrue tiden tilbage og udslette alle rynker, men om at optimere den hud, du har, så den er allersmukkest. Og så føles cremens opstrammende effekt overraskende rart.

 

andrea rudolph dubber økologisk øjencreme på fra rudolph care

Hvordan skal jeg bruge Eye Cream?

Tryk en mængde Eye Cream svarende til en vindruekerne ud på din ringfinger. Fordel cremen, så du har lige mængder på begge ringfingre. Dub så cremen på dine øjeomgivelser, og fordel cremen med lette, glidende bevægelser om øjnene. Lad bevægelsen gå fra kindbenene, ind mod øjenkrogene og op over brynet. På den måde laver du også en let drænage, så poser og hævede øjne mindskes.

 

Hvornår skal jeg bruge Eye Cream?

Brug Eye Creme hver morgen og aften – ovenpå eventuel serum eller olie, og under din dagcreme.

 

Hvad skal jeg ellers vide om Eye Cream?

Du kan med fordel bruge Eye Cream til at forbygge linjer og rynker rundt om munden og mellem brynene. Bare massér de rester, du har tilbage på fingerspidserne, ind på læbekanten og hvor du ellers synes, du trænger.

andrea rudolph med luksus øko øjencreme fra rudolph care til trætte øjne

"Acai Eye Cream er altid med i min basishudpleje. Når det skal gå hurtigt, kan jeg nøjes med Acai Facial Mist, Acai Anti-ageing Serum, Acai Anti-ageing Facial Oil og Acai Eye Cream. Brug også Acai Eye Cream omkring læberne for at undgå fine linjer."
 

Andrea Elisabeth Rudolph

 

Face it, you’re beautiful

0 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

Eksperterne guider: Derfor skal du bruge øjencreme

Øjencreme – hvad kan det egentlig, og hvorfor skal man bruge det? Læs vores ekspertråd her...

Sådan afhjælper du tør hud

Der kan være mange årsager til at din hud er tør og har brug for assistance.

Økologisk hudpleje, man kan være stolt af

A Hint of Summer er netop blevet nomineret til COSTUMES Skønhedsfavoritter 2017 i "Bedste...
Share on: