Få huden tilbage i balance

"Det er ikke unormalt, at huden reagerer, hvis du en periode lever lidt anderledes end du plejer. Derfor er ubalancer i huden – rødme, urenheder eller hud, der fedter på overfladen – velkendte spørgsmål hos Rudolph Care-pigerne rundt omkring i butikkerne i januar måned.

Det vigtigste, uanset hvordan din hud reagerer, er at rense skånsomt og fylde op med fugt. Selvom du måske har lyst til at gøre en masse for at få huden tilbage i form, skal du passe på. For meget og forkert behandling, som eksempelvis eksfoliering på uren hud, kan gøre det hele meget værre. Og så er de almindelige råd om at drikke masser af vand, få otte timers søvn og spise en balanceret kost jo også gode, at huske på.  

 

Her er tre tips, der vil få en problemhud til at slappe lidt af. Husk endelig at spørge os til råds i butikkerne – vi ved præcis hvad lige netop din hud har brug for;

1. Rens med rolighed

Brug først Cleansing Milk og massér produktet blidt ind i huden. Den er mild nok til også at bruge på øjenomgivelserne og effektiv nok til også at fjerne din mascara. Lad produktet sidde i et par minutter, så de plejende ingredienser kan virke og trænge ned i huden. Påfør derefter, uden at fjerne Cleansing Milk, et eller to pump Cleansing Foam ovenpå, og massér blidt hele ansigtet – husk også halsen. Skyl af med lunkent vand eller vask af med en fugtet vaskeklud.

Resultatet af denne kombination vil være at huden bliver renset grundigt, men skånsomt. Det vil tage nogle dage for huden, at få alle affaldsstoffer og urenheder op til overfladen, men det er vigtigt, at du  hverken at sprede disser urenheder til flere steder, samt begynde at trykke i urenhederne. Det skaber bare yderligere bakterier og sårdannelser.

(Phiiist... I hele uge 2 (9. – 15. januar 2017) får du en Acai Cleansing Foam (50 ML) med i rejsestørrelse, når du handler Acai Cleansing Foam (100 ML) på vores webshop.)

 

2. Stram op

Spray herefter Facial Mist på huden, hvor du har renset den. Facial Mist er med til at modvirke betændelse og tilstoppede porer i huden. Den har en opstrammende virkning og sammentrækker porerne. Samtidig fugter den huden og modvirker nedbrydning fra netop forurening, og mangel på søvn og vitaminer.

 

3. Helt ro på

Til sidst er det vigtigt at tilføre fugt til huden. Her vil jeg anbefale Facial Oil, som virker som en glødgivende vitaminindsprøjtning, der giver nyt liv til huden og tilfører masser af smidighed. Du kan også vælge Anti Stress Facial Cream for at dæmpe den stressede tilstand i huden. Cremen giver en behagelig ro i huden og dulmer øjeblikkeligt rødme, tørhed og irritation."

 

Kærligst, Dorthe

 

Gentle Cleansing Foam Travelsize

50 ml
95,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..

Magisk kropsolie

”Der findes mange velduftende kropsolier i smuk indpakning. Men du kan også købe en rigtig...

Sådan plejer jeg huden når kulden sætter ind

”Når der er omstilling i vejret, bør man også omstille hudplejen. Bare lidt. Sådan har jeg...
Share on: