Favoritter til fars dag

Rudolph Care deler tips til den perfekte gave til fars dag med fokus på hudpleje, solbeskyttelse og hårpleje

Herbal Mint Shampoo
En styrkende og nærende shampoo, som med sin lette duft af mentol vækker sanserne og giver en friskhed, som holder hele dagen. Herbal Mint Shampoo fås også i rejsestørrelse, som er perfekt til sportstasken.

Acai Roll-On Deo
Acai Roll-On Deo har en naturlig, sart duft, som matcher både mænd og kvinder. Den er mild, men effektiv og holder dig frisk hele dagen. Sammen med Herbal Mint Shampoo er Acai Roll-on Deo også perfekt til sportstasken og den aktive mand. 

Acai Cleansing Foam
Mange mænd bruger Acai Cleansing Foam til afrensning af huden, og den er især nem at bruge under bruseren om morgenen. Hvis man masserer skummet godt i håndfladerne, bliver den mere fast i konsistensen og dermed helt ideel til barbering. 

Acai Anti-stress Facial Cream
Hånd i hånd med Acai Cleansing Foam går Acai Anti-stress Facial CreamAcai Anti-stress Facial Cream er en rig ansigtscreme med et højt indhold af økologiske olier og nærende ingredienser. På samme tid beroliger den huden efter barbering med lindrende aloe vera, troldnød og kamille. 

Sun Face Cream SPF 30
Solbeskyttelse er vigtig året rundt, og her i juni et must. Vores Sun Face Cream SPF 30 yder både høj beskyttelse til ansigtet og giver masser af fugt og pleje, så den let kan erstatte din dagcreme i sommermånederne. 

Sun Stick
Til den praktiske far på farten er vores Sun Stick ideel. Sun Stick er nem at påføre og er især velegnet til udsatte områder som fx læber, ører, næse og nakke. 

Rudolph Care deler tips til den perfekte gave til fars dag med fokus på hudpleje, solbeskyttelse og hårpleje

Er du nysgerrig efter flere gavetips til far? Læs vores Gaveguide Til Far, eller Favoritter til Farmand, hvor Claus Møller Jakobsen fortæller om sine yndlingsprodukter. 

 

 

 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
Share on: