Festfin og klar til julefrokost

guld og glimmer til festen fra rudolph care

Du behøver ikke købe dig fattig i nyt tøj til alle julens fester. Hvis du spørger os, så er smuk hud og en lille smule glimmer nok til at gøre dig festfin og klar til julefrokost på et øjeblik.

 

Glimmer, glimmer & mere glimmer

Glimmer er den hurtigste, og fineste, måde at blive festklar på, hvis du spørger os. Julens fester, og især julefrokosterne, indbyder til et look med masser af glimmer. Her hos Rudolph er vi i hvert faldt ret glade for glimmer på tøjet, glimmer i makeuppen og et drys diskret glimmer på huden.

Body oil med funklende glimmer fra rudolph care

Golden Kiss Body Oil

... er din bedste ven, hvis du er til lidt guldglimmer på huden. Golden Kiss Body Oil indeholder samme luksuriøse olie som den prisvindende Acai Body Oil og er tilsat det naturlige glitrende mineral mica, som glimtrer glamourøst. Olien absorberes hurtigt uden at fedte og gør øjeblikkeligt huden blød og spændstig med en smuk og skinnende glød.

Brug den lækre olie på arme, bare ben, i kavalergangen, i hårspidserne og som en del af din makeup i ansigtet. Klik på linket her for at se makeupartist Sara Rostrups fine guide til at bruge Golden Kiss Body Oil som en del af din makeup – virkelig nemt og virkelig pænt.

After sun lotion med shimmer er ikke kun til sommerbrug. Perfekt til vinterens fester

After Sun Shimmer Sorbet

... er godt nok lavet til at genopbygge og fugte din hud efter en dag i solen, men den fungerer lige så lækkert om vinteren, hvis du har lyst til at lade din hud funkle fint og diskret. Brug den lette After Sun lotion i stedet for Body Oil eller Body Lotion, og læg et ekstra lag på, hvis du vil funkle lidt mere.

 

GLIMMER-TIP

Vil du have ekstra meget glimmer i din makeup, så køb en glimmerøjenskygge. Cremeskygger er meget nemme at arbejde med, men du kan også købe løs glimmer, som du dupper på øjnelågene. Brug gerne lidt lipbalm på øjenlåget først. Det fungerer super som glimmerlim, så du ikke drysser af inden festen for alvor er kommet i gang.

 

øko scrub til lækker hud

Blød hud er altid pæn

Den smukkeste accessory – uanset anledning og outfit – er smuk, blød hud. Skru lidt op for skrubbe-frekvensen og snyd dig til en lidt mere levende farve.

Facial Scrub Mask & Body Scrub

... er dine bedste venner når vinterhuden trænger til en blødgørende behandling. Begge produkter eksfolierer blidt din hud mens den samtidig bliver badet i bløde olier. Brug produkterne to gange om ugen, og følg op med masser af lotion, balm eller olie, så huden tankes op pleje og fugt. Så er den altid klar til at blive vist frem til fest.

øko selvbruner der ikke lugter fra rudolph care

A Hint of Summer

... kan gøre en stor forskel for dit vinterlook ved at mindske den helt blege teint, der godt kan få dig til at se træt og uoplagt ud. Bland nogle dråber selvbruner i det plejeprodukt, du bruger efter, du har skrubbet huden, og se den naturlige farve vise sig efter en dag eller to.

 

TEINT-TIP

Vil du gerne knække dit vinterhvide teint før en stor fest, så gå i gang to-tre dage før. Skrub huden, og læg stille ud med et par dråber morgen og aften, fremfor mange dråber én gang. Det giver det smukkeste og mest naturlige resultat.

 

tre signature notes øko certificeret parfume fra rudolph care

Duft dejligt af dig

At føle sig festfin handler også om at dufte godt. Ikke overdøvende meget, men heller ikke forsvindende lidt. Signature Notes er skabt til at være en diskret duft, som man skal tæt på for at dufte. Den er skabt til at dufte af dig, med et strejf af Rudolph, og den luksuriøse parfumeolie, der skal fordeles direkte på huden, holder duften tæt til din hud. Diskret, luksuriøst og lidt intimt.

DUFT-TIP

Få din duft til at holde længere med layering. Signature Notes duften går igen i de fleste Rudolph produkter, så bruger du først sæben, så cremen og til sidst parfumen på huden, giver du duften de bedste betingelser for at holde hele natten. Du kan læse mere om hvordan du får din parfume til at holde længere, lige her.

Gyldent festlook på få minutter

Når tiden er knap er gode råd dyre – især hvis du skal til fest og ikke har tid til at sætte...

Kunsten at få din parfume til at dufte hele dagen

En parfume er bygget op af forskellige duftmolekyler, der blander sig med din egen duft, når...

Golden Kiss Body Oil

Golden Kiss Body Oil
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..

Økologisk ansigtscreme

Signature Notes

Rudolph Cares første parfume - læs mere her
Share on: