Festival-lækker!

Rudolph Care guider til glød, friskhed og lækkerhed på festival

Acai Cleansing Milk
Festivaller byder på lidt af hvert, og det sætter sig i din hud! Din hud vil derfor elske at blive renset en gang eller to om dagen. Acai Cleansing Milk er super festival-venlig, da den kan bruges helt uden vand – du skal bare bruge en vatrondel. 

Mist Delight
Huden mærkes hurtigt af et par dage på festival, hvad enten det er fra solen, én øl for meget, en varm støv-sky eller en svedig koncert. Giv huden (primært ansigtet, men også hele kroppen, hvis den trænger) et fugt-boost med Mist Delight et par gange om dagen, og mærk friskheden brede sig i kroppen.

Acai Roll-On Deo
Et ordentligt bad med en rindende bruser er ofte en luksus på festival, og derfor må man nogle gange ty til alternativet og bruge sin deodorant i stedet. Et par rul under hver arm er et alternativ, man kan forholde sig til - og det, synes vi, er helt okay en gang imellem. Acai Roll-On Deo modvirker effektivt lugt og beskytter samtidigt den sarte hud under armene ved naturligt at lade den ånde. Den indeholder potassium aluminium, som ikke må forveksles med det omdiskuterede aluminium chlorhydrate - potassium aluminium er et naturligt fremkommende mineral, som hæmmer lugt. 

Hold dig frisk på festival med Rudolph Care - læs vores guide til hvordan du beskytter dig mod solen med solcreme, og stadig holder dig frisk og lækker i løbet af dagene på festival

SOLBESKYTTELSE

Om festivallen byder på bragende sol eller dage med skyer er egentlig underordnet – solcreme er et must. Uanset om man er på festival i en hel uge eller en enkelt dag, opholder man sig under åben himmel størstedelen af tiden og er derfor ekstra udsat. Og selvom solen ikke ses, kan UV-indekset være højt.

Forresten! Så er Rudolph Care på festival fra d. 19-21. juli, hvor vi indtager Musik I Lejet. Her ruller vi rundt på pladsen med vores solcykel og sørger for at smøre glade festivalgæster sikkert ind i solcreme. 

Festival kan byde på lidt af hvert - Rudolph Care guider til pleje af ansigt og krop, og ikke mindst solcreme

Sun Face Cream
Beskyt ansigtet med Sun Face Cream, som med sine mange naturlige, aktive ingredienser kan erstatte din dagcreme i sommermånederne. Sun Face Cream findes i SPF 15, 30 & 50

Sun Body Lotion Shimmer Edition
Festival kalder på fest, farver og GLIMMER. Beskyt dig mod solen med et touch af guldglimmer med Sun Body Lotion Shimmer Edition. Sun Body Lotion Shimmer Edition findes både i SPF 15 & 30

Sun Body Lotion
Hvis ikke man rider på gulderglimmer-bølgen, kan man naturligvis holde sig til vores helt almindelige og nærende Sun Body Lotion, som fugter og styrker din hud. Sun Body Lotion fås også i SPF 15, 30 og 50.

Solcreme og Aftersun er vigtigt på festival - Rudolph Care guider til lækkerhed og friskhed på festival

Psst…Et tip til den praktiske festivalgænger er Sun Stick. Den er nem at have med i skuldertasken og ideel til at beskytte de udsatte områder - læber, ører, næse og nakke.

After Sun Repair Spray
Under en varm og solrig festival kan huden få brug for lidt hjælp til at hele og bevare sin styrke. After Sun Repair Spray lindrer, genopbygger og er ideel til at køle kroppen efter en dag i solen – og den er festival-venlig, da den nemt og bekvemt blot skal sprayes ud over din krop. 

Hold dig frisk og lækker på festival med rejsestørrelser og tips fra Rudolph Care

Og bedst af alt? Mange af produkterne findes i en festival-venlig rejsestørrelse!

 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 15 - Shimmer Edition

100 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Sun Stick

15 ml
145,00 kr.
Please wait..
Share on: