Fin i festival-sæsonen

Det, du har brug for at have med i toilettasken til festivallen kommer selvfølgelig an på om du går all-in med telt og sovepose og drageånde om morgenen, eller du laver voksen-versionen af festivallivet og booket et hotel (eller tager hjem) til overnatningerne. Uanset dit komfort-level, så får du brug for lidt opfriskning i ny og næ. Her er vores festival-favoritter:

 

Solcreme, selvfølgelig!

Det danske sommervejr er lunefuldt, men sol eller ej, så er en hel dag ude i den friske luft, noget din hud kan mærke. Sørg for at beskytte dig mod solskoldninger med høj faktor i solcremen, og hav en solcreme med i tasken. Lav eventuelt en påmindelse på din telefon, så du også husker cremen, når promillen stiger. Kombinationen af tømmermænd og forbrændt hud er forfærdelig!

Rens rigtigt

Hvis du gerne vil være rigtig ren, så er Cleansing Foam er din festival-ven! Den er superdrøj, og den kan vaske alt fra hud og hår til sure tæer og beskidte T-shirts. Kommer du ikke i nærheden af vand, så skal du vælge Cleansing Milk. Den kan du nemlig bare tørre af med en serviet. Kan du ikke vælge, så lad Essentials To Go vælge for dig – her får du fire typer rens i ministørrelser.

Tag tandfeen med

En tandbørste og en lille tube krads tandpasta kan du ikke undvære, især hvis du er telttypen. Ren mund, ren start!

Deo-duft

Det er okay at lugte lidt på en festival, særligt hvis du har sovet i telt, men det er også okay, at forebygge lidt. En god deo er et must.

Funklende fin

Det behøver ikke at være en nusset oplevelse at være på festival, og går du op i at holde skønhedsniveauet højt, så kan en solcreme med shimmer være et oplagt valg. Så slår du solsikkerhed og skønhed sammen i en funklende fin forbindelse.


Baby-finten

Der er en grund til at mødre med små børn elsker vådservietter. De kan klare det meste skidt i on-the-go, og holde huden ren. Overalt! Kør for eksempel en serviet under armene – det er tilstrækkelig til at nulstille kropslugten og gøre dig klar til en ny dag. Men husk at vælge en pakke, der er certificeret med både Svanemærket og AstmaAllergi-mærket. Det er din sikkerhed for at servietten er parfumefri og at fibrene kan nedbrydes forsvarligt.

Fedtfrit hår

Hvis du ved, at du ikke kommer i nærheden af en bruser, så kan en tørshampoo kan gøre underværker for et festivalhår. De fleste fås i små rejsestørrelser, og kan strække behovet for hårvask et par dage eller tre. Håret kommer også til at sidde meget bedre, når det er støttet godt op af pudderet.

Håndsprit 

Det er ikke fordi festivalpladser svømmer i rindende vand og rengørende sæbe. En lille flaske håndsprit kan klare det værste, og spare dig for noget, der er endnu værre.

 

 

Rigtig god festival!

En snak om solen med Hans Christian Wulf

 

Sun Body Lotion SPF 15 - Shimmer Edition

100 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Shower Power Body Soap

250 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Herbal Mint Shampoo Limited Edition

390 ml
275,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

Essentials To Go

Hverdags luksus på farten
Share on: