Fødselsdagskonkurrence

9 års fødselsdag
 

RUDOLPH CARE FYLDER 9 ÅR

 

For Andrea og Rudolph Care er februar en helt særlig måned. Det er nemlig vores fødselsdagsmåned, hvor vi år kan fejre, at Rudolph Care fylder 9 år. Og det er med stor stolthed, vi fejrer, at vores økologiske, bæredygtige produkter nu har været på hylderne i 9 år - siden Andrea lancerede Rudolph Care på en smuk vinterdag i 2009. 

Vi er faktisk ikke helt sikre på, på hvilken dag det hele rigtig startede, og hvorfor så ikke bare fejre fødselsdag hele måneden? Det gør vi med lidt fødselsdags-forkælelse til dig. Derfor betaler vi din fragt på alle danske ordre med GLS gennem februar måned. Og som et helt særligt fødselsdagstilbud lægger vi en Body Balm 145 ml (værdi 425 DKK) oveni din ordre, når du handler for mere end 800 DKK på vores webshop i hele vores fødselsdagsmåned!

Ingen fødselsdag uden en fødselsdagskonkurrence. Fra i dag d. 9. til d. 16. februar har du mulighed for at vinde 9 lækre Rudolph Care produkter, som kan forsøde din februar. 

Alt du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor. Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig automatisk vores nyhedsbrev.

Held og lykke!

 

* er påkrævet