Forårsfavoritter

Rudolph Stories forårsfavoritterSpring Lovers


Spring Lovers udgør tilsammen vores bud på en naturlig forårsfoundation; glødende, fugtet og velbeskyttet hud. Æskens unikke kombination af ingredienser og egenskaber får dig til at stråle om kap med forårssolen. Spring Lovers indeholder vores Acai Facial Scrub Mask (25 ml), Anti-ageing Serum (30 ml), Sun Face Cream SPF 30 (50 ml) samt vores Sun Stick (15 ml) - og du kan læse mere om, hvordan du bruger æsken og produkterne sammen her i vores guide til smuk forårsglød.

Rudolph Care Spring LoversForårsblomster 


Træerne og blomsterne springer ud - og hvorfor ikke omgive sig med forår indendørs også? Brug en hyggelig eftermiddag på din nærmeste planteskole og invester i et par smukke krukker, grønne planter eller blomster, der vil gøre dit hjem forårsfint. Har du grønne fingre, kan du jo selv eksperimentere, spire og plante hjemme - og ellers er vi sikker på, du kan få et par fifs med til dine nye blomsterkrukker og planter. Prøv f.eks. Hortensia-blomster i krukke, der holder længe og lyser op med smukke lilla, blå og lyserøde nuancer!

ØKOLOGISK ANSIGTSBEHANDLING


Brug en forårsdag på selvomsorg. Forkæl dig selv og din hud med en ansigtsbehandling, der for alvor vækker ansigtet fra vinterhi - og efterlader din hud ren og velplejet; fuld af nyt liv og med strålende glød. Rudolph Cares signaturbehandling er skabt med fokus på at give din hud ny energi og masser af glød - og hvis ikke du allerede kender til den, kan du lære mere om behandlingen her. Du kan finde en behandler tæt på dig her - så book en tid til dig og gør din hud klar til forår.

 Skall StudioForårsfint outfit


Noget, der virkelig kan booste forårshumøret, er let, lyst tøj, cool sneaks og solbriller. VEJA laver veganske, bæredygtige sneakers (det kan vi jo godt lide) med økologisk bommuldslinning, som er perfekte til et hvert outfit. Vi er pt. ret vilde med de hvide varianter, som klæder foråret perfekt. Det danske mærke Skall Studio skaber smukke klassikkere - og har stor fokus på bæredygtighed i både produktion og design. Deres kollektion er fuld af elegante, lette og forårsfine sager, og vi drømmer om et outfit med den fine lyseblå nederdel, der vil være genial både til sneaks, en cool T-shirt eller en lækker, let strik. Fuldend outfittet med et par bæredygtige solbriller fra Stella McCartney, der er lavet på biomateriale – ja tak!

YOGA FOR SJÆLEN


Her hos Rudolph Care er vi store yoga-fans - særligt efter at have haft fornøjelsen af at dyrke yoga med Malene Bak, som har Bak7yoga, hvor hun båder underviser og laver video-flows. Dyrk en omgang forårsyoga hjemme på stuegulvet med en yoga-video- eller yoga-flow. Smid strømperne, hop op på yogamåtten og få fornyet forårsenergi!

Guide til glødende og velbeskyttet forårshud

Opfriskende skrubbemaske Vi drømmer om at lægge tør og trist vinterhud langt bag os – og...
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Spring Lovers

0 ml
995,00 kr.

Udsolgt

Share on: