Forårslækker

Andrea RudolphNy energi med eksfoliering
 

Forkæl huden med en blid eksfoliering af hele kroppen. Acai Body Scrub vækker dine celler og stimulerer kroppens blodcirkulation. De finmalede, små korn fra abrikos- og acaikerner fjerner nænsomt kroppens døde hudceller og efterlader din hud silkeblød og fuld af glød.

Påfør den gel-lignende Acai Body Scrub på fugtig hud og massér i cirkelbevægelser ind i kroppen. Gelen forvandles til en lækker, hvid mælk i mødet med den fugtige hud. Giv dig god tid. Den øgede blodcirkulation vil hjælpe din krop til at udskille affaldsstoffer, så du vil få fornemmelsen af en lettere, friskere og gladere krop efter dit bad.

Body Scrub fra Rudolph Care

TIP FRA ANDREA

 ”Mit favorit-forårsprodukt må være Body Scrub. Jeg elsker følelsen af blodet, der ræser rundt i kroppen, når man sætter gang i blodomløbet, og samtidigt fjerner alle de døde, kedelige hudceller. Den gør min hud dejlig blød og strålende klar til solcreme og forårssol.”

- Andrea Elisabeth Rudolph

 

Lækker hud med Rudolph CareSilkeblød og fugtmættet hud 


Afslut badet og din eksfoliering med et hurtigt skyl under en kold bruser. Det kolde vand vil forsegle hudens porer og stimuleret den igangsatte blodcirkulation, så cellerne fornyes. Husk, det er blot for et øjeblik, og det kolde gys virker - din hud vil føles dejlig forårsfrisk! Sørg for at supplere din hud med fugt efterfølgende, for at bevare blødheden fra skrubben. Acai Body Lotion er skabt til tør og følsom hud, da cremen virker ekstra fugtgivende med et udvalg af økologiske olier og sheasmør, men Acai Body Lotion kan med fordel anvendes af alle hudtyper, da cremen både virker langtidsnærende og hurtigt absorberes. Din hud vil føles velplejet og silkeblød hele dagen.

Smuk glød med Rudolph CareGod glød til kroppen
 

TIP FRA ANDREA

”I Danmark kommer sommeren fra den ene dag til den anden, og jeg kender godt følelsen af at have alt for blege ben, når solen endelig skinner. A Hint of Summer gør det muligt at forberede dig på sommeren - helt naturligt. Jeg er vild med, at du bare blander dråberne i dine favoritprodukter, for på den måde kan du selv dosere hvor meget farve, du ønsker. Også er det lækkert, at den ikke dufter af traditionel selvbruner. Jeg forbereder huden med en god omgang eksfoliering, og lader så dråberne virke natten over.”

- Andrea Elisabeth Rudolph


Drømmer du også om lækre, brune ben, så bland et par dråber A Hint of Summer i enten din body lotion- eller olie som Andrea. Læs vores guide til at få det bedste resultat med A Hint of Summer, så du er sikret fin glød uden striber.

Aftersun Shimmer SorbetAfslut med shine
 

Forkæl din hud med et sidste touch af strålende shine. Selvom vores Aftersun Shimmer Sorbet egentlig er skabt som en aftersun, kan produktet sagtens bruges året rundt, for at give din hud et smukt skær. Aftersun Shimmer Sorbet er rig på aktive, naturlige ingredienser: Jordbær toner og renser huden og har et højt indhold af magnesium og calcium; multebær er en stærk antioxidant og har antiinflammatoriske egenskaber; aloe vera køler og kokosolie og sheasmør blødgør huden. Det naturlige mineral mica giver Aftersun Shimmer Sorbet et elegant strejf af guld, der får din hud til at stråle.

Er du mere til olie? Golden Kiss Body Oil er samme luksuriøse olie som vores prisvindende Acai Body Oil - tilsat det glitrende mineral mica, som får din hud til at stråle. Den lækre, glitrrende olie absorberes hurtigt uden at fedte og gør øjeblikkeligt huden blød og spændstig med en smuk og skinnende glød.

Andrea om bæredygtighed og Rudolph Care

Bæredygtighed. Hvad vil det egentlig sige? Er det økologi? Er det sparepærer og korte brusebade?...
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..
Share on: