Forkæl dit hår med et fugtboost

Et naturligt og velplejet ydre begynder med et sundt og velnæret hår – uanset om du er ung- eller ældre, blond- eller mørk, kort- eller langhåret. Velnærede lokker giver en helt særlig følelse af velvære og selvtillid, og med et glansfyldt hår, er det svært ikke at se fantastisk ud.

Desværre kommer vi ikke sovende til sundt hår, og mange kvinder ”glemmer” at give deres hår den ekstra pleje, det har brug for – særligt i et klima, som det danske, hvor vind, kulde og regn slider på håret og udtørrer hårstråene. Koden til et sundt hår er nemlig masser af fugt, og det behøver heldigvis ikke at kræve mere end 3 minutter ekstra pleje og en god balsam.

Forever Soft Conditioner er en nærende balsam, der skånsomt, men effektivt, plejer og tilfører dit hår den ekstra fugt, som det har brug.  Blandt ingredienserne finder du økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue, der alle virker fugtgivende, styrkende og blødgørende på håret – uden at få det til at falde sammen efterfølgende!

TIP

Brug Forever Soft Conditioner efter hver hårvask. Massér balsam ind i hele håret, men fokuseret på dine hårspidser, der ofte afslører hårets tilstand. Lad den virke i 1-3 minutter for at opnå den fulde effekt af de plejende, økologiske ingredienser. Du vil allerede fra første gang du bruger Forever Soft Conditioner kunne mærke og se en forskel på dit hår. Det kræver dog lidt tid at genopbygge skadet hår, men du kan godt glæde dig til velnærede, smukke lokker inden længe!

Andreas tips til et sundt hår

”Et sundt, lækkert hår udstråler bare overskud, og derfor er jeg særlig glad for at bruge Rudolph Hairs Forever Soft Conditioner, der hurtigt tilfører håret masser af fugt og plejer i dybden, men som samtidigt er blid mod håret. Balsamen efterlader håret med den skønneste, milde duft af hindbær og viol.

Hvis dit hår er meget slidt, eller hvis du bare har brug for ekstra glans, kan du sagtens anvende balsamen som en hårmaske. Tag dig god tid til at massere balsamen grundigt ind i fugtigt hår, og lad da masken virke i 10 minutter.

Mange kvinder er opdraget med, at det er forkert at anvende balsam tæt på hovedbunden, da dette vil få håret til at fedte og falde sammen, men dette er altså sjældent tilfældet. Jeg plejer ofte at massere min hovedbund med Forever Soft Conditioner, da dette både øger cirkulationen, vækker hårrødderne og tilfører dem fugt og næring, hvilket giver de bedste betingelser for et sundt og velplejet hår.”

Om Hair Care

En shampoo med den rigtige lyd
 

Herbal Mint Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Forever Soft Conditioner Travelsize

50 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..
Share on: