Fortæl os hvad du vil have!

alle rudolph care øko hudpleje på række

Luk øjnene og forestil dig, at der er frit valg på alle hylder, og at hylderne er stopfyldte med lige netop de lækre hudplejeprodukter, som du går og drømmer om. ALT er muligt. Åben så øjnene og fortæl os, hvad der står på de hylder. Vi er ret nysgerrige.

Det er ingen hemmelighed, at Rudolph Care allerede brygger på flere forskellige ting, men ting tager tid og vi tager os god tid, så det, Rudolph kan tilbyde dig, bliver af højeste kvalitet. Du kan godt begynde at glæde dig, for lige om lidt – den 2. Oktober – bliver det næste og et helt særligt fint medlem af Rudolph-familien præsenteret – nemlig Signature Notes, som er vores første rigtige parfume.

illustration af den nye signature notes duft fra rudolph care

Vi kan ikke løfte sløret helt endnu, men i 2018 kan du glæde dig til flere lækkerier til både ansigt og hænder. Mere om det senere...

Så det er ikke fordi, vi ikke ved, hvad vi skal lave, og både Andrea og Rudolph-teamet har masser af gode ideer til produkter som vi mener, der er brug for. Vi synes bare, at det er så fedt, at høre fra jer også. Sidste gang vi spurgte jer, var der rigtig mange, der ønskede sig Lip Balm i en anden emballage. Og I nævnte også farvede dagcremer og tørshampoo. Gode ønsker!

 

Men nu spørger vi jer altså lige igen, og vi spørger lidt mere konkret

 

Hvilke hudpleje-produkter mangler du at kunne vælge imellem hos Rudolph?

 

Hvad gør en ansigtsmaske til noget, du gider, at bruge – og hvordan skal den føles?

 

Hvor vild er du med duftlys – og hvad gør et duftlys godt?

 

 

Tænk over det, og fortæl os hvad du kommer frem til. Ønskebrønden er åben og alt er muligt.

Vi glæder os til at høre fra jer ♥

 

VIDSTE DU ….

  • At den nye Mommy & Me balm var næsten to år undervejs? Kombinationen af at skulle have hele fire certificeringer, rumme ingredienser af højeste kvalitet og leve op til Andreas krav til konsistens, gjorde at processen trak ud. Heldigvis – for balmen er helt perfekt.
  • At Rudolph Care var verdens første hudplejebrand, der har kombinerede en miljøcertificering (Svanemærket) med økologicertificering (først EcoCert, nu Cosmos)? I dag er det ikke ualmindeligt, men tilbage i 2009 var det breaking (beauty)news.
  • At alle dine Rudolph Care produkter bliver produceret i Danmark? Ingredienserne bliver hentet fra hele verden, men alting røres, blandes og fyldes på flakoner i Danmark.
  • At der var 7 produkter at vælge imellem da Rudolph Care blev lanceret i 2009 – i dag er der over 40 forskellige.  
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me

145 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
Share on: